Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Вчера теглих филми ( с uTorrent съм) и като ги отворя с windows media player-a ми изписва error downloading codec. Пробвах и с BS Player,но и там ми дава грешка. Зареждат само аудиото, а видео няма. Изтеглих ги отново филмите от друг интернет и пак същото. Преди нямах такъв проблем. От какво може да е и може ли да се оправи?

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Свали си плеър с кодеци - KMPlayer или PotPlayer примерно.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

VLC media player и Gom Player + превод на BG.

Те също имат вградени кодеци.

Твърдо залагам на VLC, и след него на Pot Player. Gom отдавна не е това което беше.

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А не разбрахме за каква ОС става дума ? Ако искате да си гледате с каквото ви душа сака си инсталирайте кодеци :

За XP - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51227

 

Win 7 - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=53611

 

Защото примерно с GOM или КM-player ще се появи някой по-различен формат плеъра ще сигнализира ,че трябва да се инсталира кодек от неговия сайт и пак ще има шах с пешката .


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А не разбрахме за каква ОС става дума ? Ако искате да си гледате с каквото ви душа сака си инсталирайте кодеци :

За XP - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51227

 

Win 7 - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=53611

 

Защото примерно с GOM или КM-player ще се появи някой по-различен формат плеъра ще сигнализира ,че трябва да се инсталира кодек от неговия сайт и пак ще има шах с пешката .

Стига с тия кодеци бре. Един ffdshow е предостатъчен заедно със Media  Player Classic Home Cinema да се гледат всички филми от всякакви родове формати.

Единствения комплект декодери който признавам и съм ползвам някога е CCCP

Но не виждам смисъл да се сваля при положение че филтрите във него може да се сложат по отделно.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Стига с тия кодеци бре. Един ffdshow е предостатъчен заедно със Media  Player Classic Home Cinema да се гледат всички филми от всякакви родове формати.

А защо трябва да ограничаваме някой да ползва еди кой си плеър ? Или ще кажете ,че в кодеците има зловреден или някакъв лош софтуер който пречи ? За хора които са на вие с компютрите е по-добре с отделни кодеци , не веднъж са ми се обаждали ,че няма звук или еди кой си клип не могат да го пуснат а са GOM и KM но пак понякога плеъра иска да се пипне по него .

И наистина GOM не е това което беше но в обратния смисъл в момента GOM е перфектен  !

Редактирано от welcome2 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Офтопик:

Не бих казал, че GОМ-a е перфектен. На последната версия, трябва да му се инсталира плъгина ac3filter.(за да има звук на някой от филмите).

Има проблем със разчитането на някой от видео форматите (пак трябва да се инсталира нещо допълнително).

Както и VLC-то е дълеч от перфектно: размера на субтитрите не може да бъде избиран, както на потребителя му харесва. Сложени са само четири стила (за размера им)

Както и шрифта е малко дразнещ, за разлика от GOM (който много добре се справя), както и интерфейса му е по-лесен за потребителя.

Но пък картината не VLC-то е със несравнимо качество (може би една от най добрите от всички плеъри, които съм ползвал).

П.П. До сега не съм намерил читав видео плеър (от многото търсене). Имам инсталирани и VLC, както и GOM. Но ми се струва,

че все още няма видео плеър който е номер 1, както някога беше BSPlayer(но го развалиха).

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А защо трябва да ограничаваме някой да ползва еди кой си плеър ? Или ще кажете ,че в кодеците има зловреден или някакъв лош софтуер който пречи ? За хора които са на вие с компютрите е по-добре с отделни кодеци , не веднъж са ми се обаждали ,че няма звук или еди кой си клип не могат да го пуснат а са GOM и KM но пак понякога плеъра иска да се пипне по него .

И наистина GOM не е това което беше но в обратния смисъл в момента GOM е перфектен  !

 

Колкото повече кодеци се слагат толкова повече се омазва системата. Това е доказано. Комплесно решение - лично за мен е Daum Pot Player. Ползвател съм на въпросния плеър вече 2ра година и за сега не съм имал проблеми със каквито и да е формати със него. Плеъра допреди време имаше и проект със превод на интерфейса на БГ език, но до колкото си спомням автора на проекта на този етап, се октаза да го превежда.

Проблема на тия хора дето се обаждат е че ги мързи да прочетът по стари теми по въпроса. Достатъчно е разисквано по наши и чужди форуми, как може със единични пакети да се гледат всякакви родове формати мултимедия.

Предлагам на авторката на темата да деинсталира всички кодек пакети, които е инсталирала, до сега, със Revo Uninstaller Free да разгледа със Agent Ransack - безплатна търсачка за файлове, за остатъци от деинсталираните програми,(последното го пиша защото дори доказали се деинсталатори като Revo, Total Uninstall, Uninstall Tool, винаги оставят след себе си пропуски...) да си инсталира след като почисти регисрите със Auslogics Registry Cleaner ...

След това да си свали предлежния от мен плеър и да сподели резултата, който е постигнала. Относно това дали ще е положителен - гаранция на 100% няма.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
...

Както и VLC-то е дълеч от перфектно: размера на субтитрите не може да бъде избиран, както на потребителя му харесва. Сложени са само четири стила (за размера им)

Както и шрифта е малко дразнещ, за разлика от GOM (който много добре се справя), както и интерфейса му е по-лесен за потребителя.

...

Кога за последно си гледал интерфейса за настройка на шрифтове в VLC?

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кога за последно си гледал интерфейса за настройка на шрифтове в VLC?

Публикувано изображение

А сигурно ли е че е гледал пълния а не опростения интерфейс за настройка? Защото аз като го четох какво пише имах в предвид че говори именно за съкратените настройки на плеъра.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Точно пълния, съм гледал (все пак не съм начинаещ).

Има за смяна не шрифта, пробвах със често разпространените шрифове, но изобщо шрифта нe изглежда както при GOM.

И другото, както споменах по-горе: не е възможно да се настрои големината на субтитрите (както потребителя му е удобно), а именно:

Публикувано изображение

VLC, има само тази опция за съжаление:

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Точно пълния, съм гледал (все пак не съм начинаещ).

Има за смяна не шрифта, пробвах със често разпространените шрифове, но изобщо шрифта нe изглежда както при GOM.

И другото, както споменах по-горе: не е възможно да се настрои големината на субтитрите (както потребителя му е удобно), а именно:

 

VLC, има само тази опция за съжаление:

Публикувано изображение

А горната опция за размер в пиксели за какво ти е?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
    • от даниел павелов
      Здравейте! Имам един проблем. След много разговори с майка ми се отказах от рисуването и сега се чудя с какво да следвам след 12-и клас, аз сега съм 11 - и клас. Дайте ми съвет. Търся някоя специалност, след завършването, на която да имам реализация и добро заплащане....
      По български съм добре
      По история брилянтен
      По английски живот и здраве ще държа изпит този септември за c1, но като цяло не ми вървят езиците
      По география съм добре.....
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.