Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Напоследък често ми се случва това: Публикувано изображение

и с Mozilla и с Chrome. Компютърът забива (не само браузъра, но и уин експлорера и всякакви отворени документи и програми ако има) и след това за кратко (1-2 минути) работи много бавно докато се оправи

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

11.6.602.168 (тази гарантирано работи добре) например, или нещо от 11.6.x епохата.

Редактирано от programings (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявам се за намесата в темата и да споделя,че тая сутрин направо побеснях от горепосочения проблем.Никога досега не е ставало така на нито един мой компютър.И при мен(на настолния кошер),както и при автора,симптомите бяха абсолютно идентични.Пробвах:

1.Деинсталация на флаша и замяната с по стара версия-не помогна.

2.Преинсталация на Mozilla-и туй не помогна.

3.Деинсталирах драйвера за видеото и инсталирах последния 331.82 .

И проблема беше решен.Надявам се да съм бил полезен.Пожелавам весели празници и приятно изкарване на всички!!

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Занимах се на първо време да сложа стара версия на плейъра. Изтеглих 11.6.602.168 от сайта на Адоб, следвах инструкциите да премахна напълно инсталирания флаш и да започна начисто. Получи се обаче нещо странно - като приключих инсталацията и проверявам тук http://helpx.adobe.com/flash-player.html в Мозила и Хром ми отчита различни версии (в Хром ми отчита най-новата която уж разкарах):

Публикувано изображение

Публикувано изображение

 

Интересно ми е защо се е получило така?

Още нещо - както се вижда съм сложил дебъг версия защото в мозилата при теста с анимацията (в същата страница) ми изписа Plug-in is vulnerable и не я зареди. Въпроса е че в папката с инсталационни файлове за флаш плейъра има 3 дебъг версии:

Публикувано изображение

Winax знам че е за IE - не ме касае, другите две са Netscape и Standalone, които нищо не ми говорят. Аз сложих Netscape, тя ли е подходящата? 

Редактирано от Krasimir Trifonov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявам се за намесата в темата и да споделя,че тая сутрин направо побеснях от горепосочения проблем.Никога досега не е ставало така на нито един мой компютър.И при мен(на настолния кошер),както и при автора,симптомите бяха абсолютно идентични.Пробвах:

1.Деинсталация на флаша и замяната с по стара версия-не помогна.

2.Преинсталация на Mozilla-и туй не помогна.

3.Деинсталирах драйвера за видеото и инсталирах последния 331.82 .

И проблема беше решен.Надявам се да съм бил полезен.Пожелавам весели празници и приятно изкарване на всички!!

Огромни благодарности към DrHAUZ . Изчетох какво ли не в Google, правих какви ли не настройки на отделните браузъри, преинсталирах Flash но нищо не помогна. Решението намерих тук: махнах драйвера на видеокартата и рестартирах. Windows-а си намери и инсталира каквото му трябва. Сега компютъра ми хвърчи. Още веднъж благодаря на kaldata.com и DrHAUZ!P.S."Windows 8 pro x64. Браузири: Chrome, Firefox, IE и Maxton (изработвам сайтове и ги тествам на тези браузъри)"

Редактирано от ddanailov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Огромни благодарности към DrHAUZ . Изчетох какво ли не в Google, правих какви ли не настройки на отделните браузъри, преинсталирах Flash но нищо не помогна. Решението намерих тук: махнах драйвера на видеокартата и рестартирах. Windows-а си намери и инсталира каквото му трябва. Сега компютъра ми хвърчи. Още веднъж благодаря на kaldata.com и DrHAUZ!P.S."Windows 8 pro x64. Браузири: Chrome, Firefox, IE и Maxton (изработвам сайтове и ги тествам на тези браузъри)"

Махнал си драйвърите за видеото, защото скапания флаш ти е правил проблеми ?

Браво, следващия път смени захранването, ако някой ти е бъркал по хост файла и ти е забранил да влизаш в даден сайт.

 

Още съм си с 10.3 версия на флаша, защото нови версии не означава пуснати след старите.

Научете се да гледате не версията, а кога е ъпдейтната.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Още нещо - както се вижда съм сложил дебъг версия защото в мозилата при теста с анимацията (в същата страница) ми изписа Plug-in is vulnerable и не я зареди.

 

Няма нужда да слагаш дебъг версии, просто забрани blocklist-тата на Firefox.

 

1. В адресната лента пишеш about:config, и потвърждаваш, че ще бъдеш внимателен.

2. На филтъра въвеждаш extensions.blocklist.enabled, и променяш стойността от true на false с двойно кликване върху намереният ключ.

3. Готово, повече няма да излиза това съобщение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Само че старата версия не ми реши проблема, стана даже по-зле:

http://prikachi.com/images/819/6895819r.png

Ето и текста от прозорчето:

 

Error #2044: Unhandled securityError:. text=Error #2048: Security sandbox violation:http://images.ibox.bg/wmg_flvplayer.swf?xmlfile=%2Fxmlloader.php%3Fxmlid%3D477170&ads=http%3A%2F%2Fads.ibox.bg%2Fall_ins.php%3Fs%3D4%26ss%3D79%26cs%3D80&schema=CB2424&extfile=1 cannot load data from http://ads.ibox.bg/all_ins.php?s=4&ss=79&cs=80&ie6=1&ie6=1.  at wmg_flvplayer_fla::MainTimeline/frame1() 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И аз искам да сложа флаш 11.7 например,ама при мен със стари версии не иска браузера да работи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Само че старата версия не ми реши проблема, стана даже по-зле:

http://prikachi.com/images/819/6895819r.png

Ето и текста от прозорчето:

 

Error #2044: Unhandled securityError:. text=Error #2048: Security sandbox violation:http://images.ibox.bg/wmg_flvplayer.swf?xmlfile=%2Fxmlloader.php%3Fxmlid%3D477170&ads=http%3A%2F%2Fads.ibox.bg%2Fall_ins.php%3Fs%3D4%26ss%3D79%26cs%3D80&schema=CB2424&extfile=1 cannot load data from http://ads.ibox.bg/all_ins.php?s=4&ss=79&cs=80&ie6=1&ie6=1.  at wmg_flvplayer_fla::MainTimeline/frame1() 

 

Изключете Protected Mode на Flash Player-а, както е описано тук в долната част на страницата, или като използвате автоматизираният инструмент DFPM.exe.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.