Премини към съдържанието
Едуард Ненков

Проблем със Безжичен рутер ASUS RT-N10E Stylish Wireless 150N Router, 150Mbps Su

Препоръчан отговор


ПРОБЛЕМА Е ОПРАВЕН ! :) ако може да изтрииете поста :)

Редактирано от Едуард Ненков (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дай да почнем от тук - свети ли поне втория светодиод ? антената .

 

Публикувано изображение

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влезни в настройките на рутера и я пусни - пробва ли да го изключиш от тока ?

Кой ти го е настройвал , не можеш ли да го помолиш пак да го направи ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ако може изтриите темата проблема оправен :)

Влезни в настройките на рутера и я пусни - пробва ли да го изключиш от тока ?

Кой ти го е настройвал , не можеш ли да го помолиш пак да го направи ?

ходих и ми го настроиха пак :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.