Lubomir10 2 Докладвай публикувано 24 декември 2013 С коя програма може да открия как да си сложа най новите драйвери. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
2LI 1402 Докладвай публикувано 24 декември 2013 (редактирано) По-добра програма от това да си свалиш драйверите от сайта на производителя ,няма кажи за какво ти трябват драйвери. Редактирано 24 декември 2013 от SLI>Ti (преглед на промените) 3 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Lubomir10 2 Докладвай публикувано 24 декември 2013 Това е проблема че не знам какъв ми компютъра и не знам какви да сложа,имам и лаптоп ама на него го знам какъв е . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Gangosa 506 Докладвай публикувано 24 декември 2013 С това ще стане пишете в гугъл driver pack solution и го истеглете към 4 гигабайта и нещо е исо маунтвате го и инсталирате драйвери идеално е щом не знаете какво ви трябва Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
welcome2 185 Докладвай публикувано 24 декември 2013 (редактирано) С това ще стане пишете в гугъл driver pack solution и го истеглете към 4 гигабайта и нещо е исо маунтвате го и инсталирате драйвери идеално е щом не знаете какво ви трябваЛятото като бях на почивка на баща ми копма се бъгнал и го носи на сервиз да го преинсталират , спецовете понеже не им се занимава го пернали с това добиче - driver pack solution и компа след два дни се омазал пак . Та този пакет да се ползва наистина в краен случай . Най -добре си сложи Aida64 или аз лично ползвам - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51136 И си изтегли драиверите от сайта производител . Редактирано 24 декември 2013 от welcome2 (преглед на промените) 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Iliyan Georgiev 899 Докладвай публикувано 24 декември 2013 Изтегли си Speccy и си виж хардуера.Не си инсталирайте програми който барат по регистрите ви. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Lubomir10 2 Докладвай публикувано 25 декември 2013 Добре ще пробвам с тези програми Aida64, Speccy,или линка от горе. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 25 декември 2013 Добре ще пробвам с тези програми Aida64, Speccy,или линка от горе.Добре ще направите, поне няма да омажете системата си. Поздрави и весели празници ! 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове