Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Така Здравейте проблема ми е следния.. когато пусна да гледам някакво видео в независимо кой сайт след известно време FPS-то започва да намалява докато картината не спре да се движи (звука  си продължава) след като дам на пауза и пак дам старт картината си наваксва все една съм забързал клипа докато видеото и аудиото се синхронизират и след известно време пак така..... примерно в 10 минутно видео аз трябва да натисна спейса около 18 пати за да го изгледам... надявам някой да има идея.. мерси предварително.. :)  

 

 

 

ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ ОБЪРКАЛ РАЗДЕЛА ИЛИ СЪМ НАПИСАЛ ЗАГЛАВИЕТО ЕДИН ВИД ПОДВЕЖДАЩО..!!

Редактирано от Димитър6641 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С кой браузър си? С друг браузър пак ли имаш този проблем?

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да пробвах с много други но пак същото 

Деинсталиране на браузъра и на флашплеъра с помощта например на CC Cleaner. След това инсталираш отново браузър и флаш плеър. Кажи дали пак имаш същия проблем. Кажи и каква ти е конфигурацията. Ако си с по стар компютър може и от това да ти идва проблема.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много постна е информацията за софтуера и хардуера на машината. Както са ви казали пробвайте с деинсталация и инсталация на флаш плеъра.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Емилиян Йорданов
      Здравейте! Преди 2 дена си взех лаптопа от преинсталация.. казах на техника да го изчисти от прах, защото не е бил чистен от година почти и преинсталиран от година, защото нямаше нужда.. но последните седмици да не кажа почти месец започна да забива, да вади по-малък фпс при игрите и т.н... търпимо беше, но аз реших да го занеса. Инсталира ми уиндоус 10 разбира се кракнат.. изчисти го пред мене видях че излезе доста прах от него, въпреки това игрите си вървяха почти перфектно (до преди месец).. и така взех си го аз. Инсталирах си драйвърите за видео картата и процесора.. ъпдейтнах ги на последната версия за да е актуално всичко.. влязох в nvidia control panel, да направя така, че да играя игрите с видео картата, а не с процесора или вградената intel graphics.. и изтеглих си cs:go само от стийм, а другата.. league of legends си я изтеглих от официалният им сайт.. включвам и какво да видя? 30-40 фпс на low... същата работа и при cs. Гледах уроци, фпс буустове, какво ли не.. няма промяна :/ Махнал съм Game Dvr-a, който знам, че прави проблеми и... все същата работа  повече от 60 не стига и то адски трудно.. а vsync съм го изключил от nvidia control panel-a и за всеки случай от настройките в игрите. А също така, забравих да отбележа, че не чувам вентилаторите т.е. вграденото охлаждане да работи.. за разлика от преди.. шумеше много както при абсолютно всички геймърски лаптопи.. Искам съвети.. моля да пишат наистина хора, които са сигурни в това как да го оправя... притеснявам се  Лаптопа ми е добър за тези игри.. не чак перфектен, но мога да си ги играя без лаг.. лигата преди 250-260 фпс на High, сега с 300 зора - 30-40.. забравих да отметна, че даже самия лаптоп е бавен малко в браузъра "Google Chrome" Благодаря!

      Video Card: NVIDIA Geforce GTX 960M
      Graphics Card: Intel HD Graphics 4600 
      Processor: i5 4210H, 2,90 GHz
      RAM: 8 GB
      HHD: 1 TB
      Windows: 10, Pro|

      Забравих да спомена, че при чистенето.. лаптопа не го разглоби, а го продуха със въздух от изхода където излиза топлия въздух.., защото лаптопа ми е acer aspire v 15 nitro и ако го знаете.. трудно се разглобява
    • от Daniel R. Dimitrov
      Здравейте, преди няколко дена си ъпдейтнах windows-a, естествено не по мое желание, и след този ъпдейт нещата не бяха както трябва и се оказа, че нямам драйвъри за видео картата. Инсталирах ги, след което играта започна да ми забива на всеки 3-4 секунди, след което пак продължаваше 60 fps. (Играта е 'osu!' - изключително лека, плюс това съм махнал всякакви ефекти) След това реших да пробвам да използвам вградения процесор. Оказа се, че проблемът изчезна. Поне засега. НО. След една минута играта започна да върви на 15-20 фрейма. След което пак се оправи и така пак започна един ужасен цикъл. С NVIDIA-та цепи през 3 секунди, а с вградената се получава един цикъл гладка игра, след което започва да лагва и после пак гладко. Нямам никаква представа на какво може да се дължи.
      Лаптопът ми е "Acer Aspire V 15 Nitro - Black Editioin".
      (NVIDIA GeForce GTX 860M, Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz)
    • от jorkata9898
      Добър ден, имам следния проблем. Преди няколко дни закупих MSI GTX 970 4G Gaming. Инсталирах я на дъното и всичко дотук беше добре. Същият ден закупих и 8gb Corair Vengeance ram ddr3 и чисто ново захранване Raidmax Thunder V2 735w 80+ Bronze.
      Всичко работи както трябва, но забелязвам голям Performance drop&low gpu usage в игрите, в сравнение с други карти като тази и в сходни конфигурации в интернет. Процесора ми е i3 4170-3'7 Ghz, знам, че малко или много ботълнеква картата, но чак пък толкова.. В The Crew на минимални настроики Off/Low Не мога да кача над 55fps, GTA V-1280x1024, Medium to High, 50-60 fps без Vsync.. Следя поведението на картата докато играя с MSI Afterburner и не вдига над 60 градуса over load, не вдига над 50-60% gpu usage, процесора не грее над 70 градуса.. Кутията има добър поток на въздух от 2 120мм вентилатора, така, че за thermall throtling не може да се говори. Използвах DDU за да изчистя старите драйвери на старото видео, инсталирах новите със Geforce Experiance, без нея също, няма резултат. Махнах едната плочка РАМ, (защото преди да взема 8, имах 4+2, и сега съм с 12), също няма резултат.. Настроих от опции на захранването всичко да е на High Prformance, в Nvidia Control Panel  in Global Settings също избрах Prefer Maximum Performance, но уви. А да спомена, че на бенчмарковете картата бичи на 99-100% и вади страхотни резултати на 1080р и 1440р.. Проблема идва когато играя игри.. На Unigine Valley Extreme HD Preset вади 3441 резултат - 1080р.
      Комфигурация:
      CPU: Intel Core i3 4170 3.7Ghz
      MOBO: Asrock H-81M-DG4 LGA 1150
      GPU: MSI GTX 970 Gaming 4G
      PSU: Raidmax Thunder v2 735w 80+ Bronze
      RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600Mhz
      2x 120mm Fans
      1 TB Seagate HDD 3.5
      ..
      Благодаря ви предварително, силно де нуждая от адекватен отговор и решение, защото е ужасно чувството да имаш horsepower и да не можеш да я използваш..
    • от Ralchev Beats
      Здравейте ,
      извинявам се предварително на модераторите , ако не е трябвало да правя нова тема - не намерих раздел подходящ за мен. (peace)
      Накратко конфигурация : 
      Ново дъно ASROCK 960GC-GS FX
      Processor AMD Athlon 7750 Dual-Core 2.70Ghz
      Видеокарта NVidia 9600GT 
      Нов Хард Диск - Seagate 1TB 
      Нов Windows 7 , успешно инсталирани всички драйвери , (НО) забелязвам това (Screenshot123). И при Disable на вграденото видео и при активиран с проблема , резултатът е един и същ , но като си разкача външната видеокарта , всичко е ок в Device Manager.
      Проблемът е , че през Youtube клип нямам никакъв проблем при възпроизвеждане на 1080p FullScreen , но пускам игра , която съм пускал и преди и е вървяла нормално и тя е с под 10 fps.Опитах други 2-3 игри , отново е същото.
      Температурите на картата и процесора са ОК.
      Настройките през BIOS са за PCI-E слота.
      Премахнах картата, резултатите са малко по-добри , но предполагам , че такива са възможностите на вградената карта (15-20FPS).
      Моля за помощ , благодаря за вниманието 





    • от Levane
      Здравейте , борих се доста но не можах да намеря решение на проблема си сменях видео слагах рам нищо не помага.
      Когато играя играта fps-то е 60-70 но пада рязко до 20-30 имам следната конфигурация.
      Amd athlon(tm) 64 X2 dual core 4800 + 
      Ram - 4gb
      Video AMD ATI RADEON HD7950 3gb ram ddr 5, 385bit 
      SSD 35 gb  Само Windows 7 - 32bit Е на него останалото е на hdd 
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.