Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте и честита нова година на всички.

 

Проблема е следния, отскоро ползвам вградената графика на порца. Но още от деня на закачането на VGA кабела имам отвратителна графика. Всичко е леко мъгливо и черния шрифт има сив отенък (като сянка) Монитора е Филипс с резолюция 1280/1024 Пробвах с авто калибриране и никакав ефект. Преди бях с DVI кабел от външното видео и графиката си бе идеална.

Та питането ми е: може ли проблема да идва от недобре наместен процесор ?

 

Прилагам и снимка но незнам дали ще забележите проблема при мен е все едно.

post-343136-0-31108100-1388581766_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поиграй си с VGA кабела, поразмърдай кабела и буксата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На монитора, трябва да имате бутон за Auto Adjustments. Натиснете го, и трябва да се оправи проблема със замъгляването.

П.П. Auto Adjustments е активен само като монитора е свързан през аналога VGA.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте и честита нова година на всички.

 

Проблема е следния, отскоро ползвам вградената графика на порца. Но още от деня на закачането на VGA кабела имам отвратителна графика. Всичко е леко мъгливо и черния шрифт има сив отенък (като сянка) Монитора е Филипс с резолюция 1280/1024 Пробвах с авто калибриране и никакав ефект. Преди бях с DVI кабел от външното видео и графиката си бе идеална.

Та питането ми е: може ли проблема да идва от недобре наместен процесор ?

 

Прилагам и снимка но незнам дали ще забележите проблема при мен е все едно.

Честита Нова Година и от мен!

А какво ти пречи, да закачиш пак DVI кабела?

По въпроса ти - ако процесора не е наместен добре, изобщо няма да стигнеш до графична среда.

 

П.П. От снимката не се вижда да има проблем в цветопредаването. Следователно, причината е в кабела.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

П.П. Auto Adjustments е активен само като монитора е свързан през аналога VGA.

 

Пробвах с авто калибриране и никакав ефект.

 

 

А какво ти пречи, да закачиш пак DVI кабела?

 

Нямам видеокарта и следователно дъното няма DVI изход

Редактирано от Илхан (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може би е малко излишно да го казвам , но пробва ли да намалиш refresh rate на монитора на 60 херца, имах подобен 1280х1024 (5:4) и ако работеше на 75 херца леко се размазваше картината през VGA , после взех подобен но DVI и го нямаше това замацване поради факта че минах на дигитален сигнал.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нещо и от мен.Даже и не съм сигурен дали ще ти помогне.

Направи следните настройки, и виж как е положението:

Снимка 1.

Снимка 2.

Ако трябва рестартирай, и отново виж дали има промяна.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Освен кабела самия стандарт е кофти. Илхан друг път като купуваш дъно гледай да има поне DVI изход. Вградената графика която между другото не е HD3000 не е проблем.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Май наистина ще е от некачествен кабел. Ще пробвам с друк да видя как ще е.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.