mitaka320 0 Докладвай публикувано 1 януари 2014 (редактирано) Здравейте от една година /точно/ имам апарат NOKIA E6 , през последния месец обаче имам проблем с някой от приложенията . Най-много държа на "Синоптик-а" , който си е исталиран фабрично на телефона , но от известно време не работи " няма актуална информация" , респективно и "притурката" на десктопа вече не се обновява. Може ли някой да каже на какво се дъжи това ? Аз предполагам, че са били заложени някакви лицензи които са изтекли , другото ми предположение е че софтуерната версия на телефона е 111.140.0058 уж последна версия на Nokia Belle Refresh не поддържа това приложение..за съжаление.Телефона е купен нов не от моб.оператор . Снощи му възстанових фабричните настройки с опция "възстановяване " не с "възстановяване и изтриване , но подобрение няма. Отново приложението не работи.Ако директно възстановя всичко с изтриване , дали ще се върне към фабричният софтуер Anna. Moля за съвет. ПС: сещах се за варианта да отстраня "Синоптика" и да го инсталирам наново - обаче го няма в маркета.Интересно е също че друго приложение "Traveler" което пак го имаше качено на телефона , работи всичко без " времето" , а в началото ми даваше репорт в 8:00АМ за предстоящата прогноза. Него го има в маркета , но при премахване и инсталиране наново , отново приложението работи , обаче опцията за времето пак не сработва..Телефона е с неограничен интернет . Редактирано 1 януари 2014 от mitaka320 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
eadeswear 0 Докладвай публикувано 5 януари 2014 (редактирано) Здравей, и аз се питам какво стана стоя синоптик. Но отговора е само един Symbian-a го закриват. Nokia вече са собственост на Microsoft. Ето един линк http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/01/05/2213069_nokia_okonchatelno_se_sboguva_sus_symbian/ Редактирано 5 януари 2014 от eadeswear (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове