Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Помогнете есе по тема "Да гледаш и да не виждаш" Ако можете да ми го напишете на бързо моля ви. 10 минути не е нищо.

Благодаря предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Есето е най-вече израз на лично мнение - да ти го напише някой друг е все едно ти да напишеш "аз нямам мнение".

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Есето е най-вече израз на лично мнение - да ти го напише някой друг е все едно ти да напишеш "аз нямам мнение".

Да знам но не знам какво да пиша. Ако някои ми даде някои примери мога да го запо4на да го направя.Проблема е 4е не знам как да запо4на. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

"Да гледаш и да не виждаш" - като да напишеш нещо и да питаш "Помогнете ми да напиша нещо"?

 

Ако някои ми даде някои примери мога да го запо4на да го направя

 

Ми например това, че си гледаш осветения образ в телефона, ама не виждаш, че читава снимка на тая светлина (освен, ако не е нарочно) нема как да стане?

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)
 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да знам но не знам какво да пиша. Ако някои ми даде някои примери мога да го запо4на да го направя.Проблема е 4е не знам как да запо4на. :)

Първо за да започнеш, да пишеш есе трябва да се научиш да пишеш на Български език.!!! Не да ми ползваш "4-ката" за "Ч" , след това питай дали някой ще ти напише есето, а ти просто на готово да го препишеш.!! На нас няма да пишат, оценка а на теб.? Каква ни е файдата на нас да ти го напишем.?


 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема е 4е не знам как да запо4на.

Всеки има различен начин на писане и изразяване, и ако един напише есето по един начин, то другият няма да съумее да го направи по същия - разликата винаги се усеща.

А примери -> Google

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да чатиш и да не "чаткаш" Clear essence?

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

" Боже, колко мъка има по този свят, боже!"

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

.....Да гледаш - минава през очите . Да виждаш - минава през ума ......от тук започни....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Създаден си по божий образ и подобие. Никой не може да напише есето по добре от бог. Никой не може да напише твоето есе по добре от теб. Никой не може да ти даде съвет. Пиши каквито там глупости ти идват на ума. Важното е да са твоите глупости.

 

Като гледам съм силно закъснял. Съжалявам.

 

Оценките за есетата ги пишат учителите, но не ги пишат учителите. Оценките за есетата си ги пише всеки сам и са винаги 6тици. Иначе не са есета, а молби за помощи.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Подобни теми

  • от Пени
   Здравейте, аз съм ученик в 9ти клас
   Много ви моля за помощ, поради факта, че в понеделник, демек утре имам есе по психология на една от следните теми :
   "Не можем да решим проблемите, ако разсъждаваме по същия начин, по който сме разсъждавали при създаването им. "
   "Няма човешки проблем, за който да не съществува лесно решение - съвършено, надежно и погрешно. "
   "Човекът е единственото живо същество, което усеща собственото си битие като проблем, който трябва да разреши и от който той не може да се избави."
   Критериите за есето са следните :
   1. Ниво на разпознаване на проблема, заложени на фрагмента  5т.
   2. Ниво на философска осмисленост и интерпретация ( което специално моят учител няма да взима в предвид заради възрастта ни ) 10т.
   3. Логически последователно аргументирано ( да не се отклоняваме от идеята ) 10т.
   4. Изразена лична позиция ( трябва да се изрази към края ) 4т.
   5. Езикова и стилистична култура 3т.
   БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРЕТЕЛНО
    
  • от Даниела1111
   Лили Бориславова Вълчева е българска поетеса, писател и певица.
    
   Биография:
    Родена е и живее в София. Лили Б. Вълчева е родена на 17 февруари 1995 г. в гр. София. Учи в 108 СОУ “Никола Беловеждов” и в 6 ОУ “Граф Игнатиев”. Завършва 9. ФЕГ “Алфонс дьо Ламартин”, София. През 2014 година, когато завършва гимназия записва философия в Софийския университет “Св. Климент Охридски”.
   В момента няколко години по – късно изучава музикална педагогика отново в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, приета със поп и джаз пеене. По пиано е в класа на асистент Десислава Бакалова, и при Мариана Апостолова по камерен ансамбъл и хорове пеене.
   Нейн вокален педагог е българската оперна певица Галя Павлова, основател и на сдружение „ Арте Либере“. Сдружение, което се занимава с представянето на млади таланти в различни музикално-сценични жанрове (поп, джаз, опера, оперета, мюзикъл и др.), взаимодействайки си с другите изкуства, и периодично организира концерти и различни музикални програми. 
   Ученичка е също така на Аня Краваева, също така оперна певица и вокален педагог с доста богат опит. Основател и директор на сдружение Евтерпани. Води школа по изкуствата – пиано, солфеж, солово и хорово пеене в Музикално-театрална студия „Евтерпа” към НЧ „Христо Смирненски” (1999 г.), сега "Студио Евтерпани" (2008 г.) в столичен район „Слатина”.
   Лили Вълчева става лауреат на два международни конкурса за пеене „ Абанико“ (март 2018 год.) и „ Нови гласове и песни“(юни 2017 год)  за по – малко от година.
    Творчество:
   През 2014 г. съвместно с поетесата и писател Таня Мирчева създават сайта “Родна литература”, посветен на българската литература и личностите, оставили трайна следа в нея.
    Първата й любов е литературата – още от ученическите години помни и пази своите творчески опити. Скоро преоткрива любовта си към музиката – безкрайна, както към литературата. Така решава да се занимава с пеене. Или по-точно – просто да следва мечтите си.
   Според Лили Вълчева “Само мечтаните мечти се сбъдват, ако не мечтаем, мечтите със сигурност няма да се сбъднат... Много хора мислят, че да се рисуват и гонят вятърни мелници е загуба на време, а всъщност е път към истината.” И още: “Нищо на този свят и на всички останали светове нямаше да го има, ако някой или нещо преди това не е допуснал/о, че може да съществува...”.
   Лили Бориславова Вълчева е автор на поетичните книги: “Рисуваме вятъра” (в съавторство с Таня Мир, 2017) и “Мечтания” (2017). 
   Нейният дебют в света на българската поезия и литература е следобеда на 05.06. 2016 год.е в „Поетично кафе“ в кино Влайкова. Където за първи път представя на живо свои творби пред аудитория, пред нейните колеги по перо и почитатели. Наред с Лили Чолакова, Агапея Полис, Ина Крейн, Рая Вид, Лили Чолакова, Мария Събева, Красимира Скабрина, Денис Олегов, Орлин Миланов, Мариана Еклесия, Ангел Ангелов, Калина Алекс, Никола Апостолов. От тогава участва неуморимо в различни литературни и музикални събития като гост, участник, водещ и основател.
   От средата на 2015 год. до ден днешен публикува в интернет пространството под псевдонима Kalia1117, в литературни сайтове като Откровения, Стихове бг. и др.
   На 13 –ти октомври 2017 година, вечерта представя своите две поетични книги “Рисуваме вятъра” (в съавторство с Таня Мир, 2017) и “Мечтания” (2017) в препълненото Студио 5 пред своята аудитория от почитатели, колеги, приятели и близки , вечер изпълнена със стихове, емоции, автографи и музикални изпълнения от самата Лили и нейната гост – изпълнителка младата певица Александра Петрова.
   На 11 януари 2018 година Лили е поканена да бъде водещ на представянето в София на историческата, фентъзи повест „Откритие“, втората книга на нейната колежка Таня Мир.
    
  • от Natali Ivailova
   Здравейте! Бихте ли изказали мнение по темата: "Национална граница- бариера или мост над река"? Благодаря!
  • от Pepi Litkov
   Здравейте колеги ! Спешно ми трябва една задача написана на C++ за понеделник . Много ми е труден този език и не мога да измисля никакъв код ..Ако е възможно погледнете условието : Да се напише програма,която за дадено естествено число N да намира такава тройка числа a,b,c (естествени и c<N), за която a2+b2=c2 (двойките са степен).. Благодаря ви много предварително ! 
  • от Кристиян Йорданов
   Здравейте, Искам да ви попитам има ли как да си направя собствен интернет... Нещо подобно на нашия си интернет но да имат достъп само хората които съм казал и съм им позволил. С други думи да нямам връзка с нормален интернет а да е абсолютно нов. В смисъл да имам един рутер който не е свързан към интернет а аз да си създам моя търсачка моя видео платформа общо взето всичко ново.
 • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.