Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

 

когато си пусна компютъра не издава никакъв звуков сигнал (beep код). Това проблем ли е? Биоса ми е UEFI.

п.п. Нямам никакви проблеми с компютъра. Просто реших да попитам знам че по принцип трябва да издава звук след самотестването (мисля че беше един дълъг).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не е проблем.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не е проблем.

Супер, а знаеш ли защо не издава? От биоса ли или има нещо несвързано както трябва?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не знам защо не издава звук. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Този сигнал може да се изключи от биоса.Другия вариант,за да го няма е самата "бибитка" да не е сложена на дъното или да е повредена нещо.Това се отнася само за POST beep сигнала(демек бипва ако всичко е наред).Ако има някакви проблеми и "бибитката" работи ще бипка.


  • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.