-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Подобни теми
-
от Veselin Mateev
Здравейте, хора! От април месец имам компютър и искам да си свържа вторият мониотр който ползвах на лаптопът ми. Кабелът е ВГА, видео картата ми няма ВГА. Поради тази причина си купих преходник ДВИ-Д към ВГА. Пробрах се, пробвах го но не тръгна. Отидох смених го, пробвах новият и пак не тръгна. Някой може ли да ми каже каква може да е причината?
Благодаря предварително!
-
от Don Tony
Здравейте.
От няколко дни имам някакъв странен проблем с монитора.
Дава червеникаво , леко размазано ...
Примерно бялото го дава едно такова леко розовко, черното - оранжево няк'во.
Забeлязах и че леко премигва примерно от aero effect-a .
Рових в настройките на монитора - нищо.
Дори преинсталирах Windows-a че почнах да мисля че може да е нещо с драйвърите - к*рец.
Монитора е LG FLATRON W1934S .
Някакви идеи ?
-
от FoxterBG
Добър ден. Имам следния въпрос. Как да свържа 2 монитора на 1 компютър. Монитори те са V193HQL (Едни и същи), Видео картата Nvidia 750 ti ph и дъното http://www.asrock.com/MB/AMD/FM2A55M-VG3/index.bg.
Благодаря предварително
-
от Боби Акулата
Здравейте и за много години! Искам да ми кажете някои модели монитори със много тънка рамка и предната част на рамката да бъде напълно равна със дисплея на монитора и да вадят кристално чиста картина? Без моделите на Apple,там цените са космически! Благодаря!
-
от dragonaz
Здравейте, имам бюджет от 140 лева, и бих искал да си закупя монитор втора употреба.
Спрял съм се на два модела и ще помоля за ваше мнение, за да мога да избера.
Модел: 22" NEC MultiSync EA222WMe дават 1 година гаранция
Работна резолюция :1680x1050
Яркост :250 cd/m2
Контраст :1000:1 Динам. контраст: 30'000:1
Време за реакция : 5ms
Големина на точката : 0.282mm
Вид на матрицата : TN
135лв
21" NEC Multisync 2170nx, 1600x1200, 1000:1, 300cd/m2, 8ms; VGA, DVI;21" NEC Multisync 2170nx, 1600x1200, 1000:1, 300cd/m2, 8ms; VGA, DVI;
Тука му дават 2 години гаранция!
129 лв.
Ако ми споделите и други предложения ще съм ви благодарен, както и мястото от където да го закупя.
Аз съм от София.
-
-
Дарение