Премини към съдържанието
Vladislav Penev

Много ще съм благодарен някой ако реши поне 5 задачи, най-простите!

Препоръчан отговор


http://butcher.no-ip.org/1.jpg 
http://butcher.no-ip.org/2.jpg 

Много ще съм благодарен някой ако реши поне 5 задачи, най-простите!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дай си и книжката, аз ще ти я подпиша...

  • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нещо не си ли много нахален.?

 Не, не е нахален просто още не е осъзнал цената на труда си и какво ще коства на някой колега, който разбира да му реши тества. Освен това ще разбере след време, че не това е начин да се научи нещо и да израства в работата или бизнеса.


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://butcher.no-ip.org/1.jpg 

http://butcher.no-ip.org/2.jpg 

Много ще съм благодарен някой ако реши поне 5 задачи, най-простите!

Благодарен е много разтегливо понятие може ли да наблегнеш повече на това в какъв вид ще се изразява благодарността ?

Не е за мен, за една приятелка е!

Направо сте се намерили! Един за друг сте. Всеки бяга от отговорност !

  • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Оправете си заглавието! Какво печелим от цялата работа, ще Ви решим задачите, а вие ще е... тази приятелка.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз съм уеб дизайнер, не програмист казах ви че НЕ е за мен!

Коментара е за всеки в това положение.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Зарежете пичове, намерих един приятел ще помогне. Мерси все пак за помоща.

Само да те попитам. Приятелката ти в момента на изпит ли е ?

Нещо много от шпионски ъгъл снимани тези листи, праща ти ги на теб допълнително ги орязваш да не се виждат чинове и ни ги пращаш на форума за помощ.

С надеждата поне един среден (3) да изкара.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Само да те попитам. Приятелката ти в момента на изпит ли е ?

Нещо много от шпионски ъгъл снимани тези листи, праща ти ги на теб допълнително ги орязваш да не се виждат чинове и ни ги пращаш на форума за помощ.

С надеждата поне един среден (3) да изкара.

Няма нужда колега. Така или иначе постващия не разбра коментарите. Ще го видим ако наистина е програмист, когато някой иска да му направи програма или код просто заради "симите му очи" да видим как ще реагира. Ще се сети тогава.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ахаа ето какви са простите хорица, които говорят без да знаят, ако искаш да знеш се занимавам с photoshop от 6 години. Не ми е нужно да ви се доказвам. Правете си тъпите изводи, колкото си искате аз се оправих!

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виждам уменията по Photoshop върху аватара ти.

За 6 години толкова !

Какво искате от младежа дето си решава задачите по форумите.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ахаа ето какви са простите хорица, които говорят без да знаят, ако искаш да знеш се занимавам с photoshop от 6 години. Не ми е нужно да ви се доказвам. Правете си тъпите изводи, колкото си искате аз се оправих!

Похвално. Но нека ти дам следния пример. Представи си, че идва някой и казва. Моля да ми помогнете да създам банер за дипломна работа или за изпит. Ти имаш уменията и предполагам знаеш, че това е добре платена работа. Ще му направиш ли банера просто така, за да си вземе той изпита или да си защити дипломната работа.

Да не говорим, че нищо няма да научи. Това искаме да ти кажем всички във форума. Труда трябва да се цени.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ценя труда на всички, аз бих предложил да помогна с нещо от моя страна, знам как изглежда отстрани, извинявам се. Не е нужно да ме нападате така.

RunningUser относно аватара пък къде видя photoshop?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ценя труда на всички, аз бих предложил да помогна с нещо от моя страна, знам как изглежда отстрани, извинявам се. Не е нужно да ме нападате така.

RunningUser относно аватара пък къде видя photoshop?

Никой не те напада. Така обаче не помагаш на приятелката си. Представи си, че иска да се занимава с програмиране. Тогава какво правим.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Незнам братле. Знам точно какво имате впредвид, и че младите сме такива, но те уверявам, че ни всички са такива. Имаше си други задължения и нямаше време да научи. Както и да е благодаря ви за отделеното време.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако е решила да се занимава с програмиране, няма никакви извинения. Това, че няма време звучи несериозно. Щом няма знанията, няма да си вземе изпита. 

 

Няма нужда колега. Така или иначе постващия не разбра коментарите. Ще го видим ако наистина е програмист, когато някой иска да му направи програма или код просто заради "симите му очи" да видим как ще реагира. Ще се сети тогава.

+1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

точка !

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Seacredo
      Това може да е интересно за някои хора: https://mywebsitegeek.com/2018/07/05/тест-на-споделен-хостинг-с-wordpress/
      Ще добавям още компании с времето, като ще го сравня и с резултати спрямо $5 VPS в Amazon или Digital Ocean.
      Идеята ми е да направя нещо като списък с всички популярни компании в България. Никой не ми плаща, акаунтите си ги купувам аз, та ще се опитам на месец да добавям по 1-2 фирми. Макар че от интересните почти не останаха
      Идните дни ще добавя coolicehost. Фирмата е българска, за това ще я включа.
      Теста не е перфектен, прост сисадмин съм. Отворен съм към подобрения
    • от Chris Panov
      Здравейте, 
      В момента пиша една програма, в която в една от функциите ми се налага да излезна по-рано при определено условие. Функцията връща string впрочем.
      Ето кодът:
       
      #include "stdafx.h" #include <iostream> #include <string> #include <sstream> #include <vector> #define CONSOLE_LOG(x) std::cout << x #define COMMAND_END command[0] #define COMMAND_SUM command[1] #define COMMAND_SUBTRACT command[2] #define COMMAND_CONCAT command[3] #define COMMAND_DISCARD command[4] #define COMMAND_DISPSEQ command[5] template <typename T> void top_back(std::vector<T>& v) {     v.erase(v.end() - 1); } std::string sum(std::string& x, std::string& y, std::vector<std::string>& vec) {     int xInt = atoi(x.c_str());     int yInt = atoi(y.c_str());     int result = xInt + yInt;     std::ostringstream os;     std::string strResult;     os << result;     strResult = os.str();     top_back(vec);     top_back(vec);     return strResult; } std::string subtract(std::string& x, std::string& y, std::vector<std::string>& vec) {     int xInt = atoi(x.c_str());     int yInt = atoi(y.c_str());     int result = xInt - yInt;     std::ostringstream os;     std::string strResult;     os << result;     strResult = os.str();     top_back(vec);     top_back(vec);     return strResult; } std::string concat(std::string& x, std::string& y, std::vector<std::string>& vec) {     if (atoi(x.c_str()) < 0)     {         return;     }     else {         std::string concatStr = y + x;         top_back(vec);         top_back(vec);         return concatStr;     } } void dispseq(std::vector<std::string>& vec) {     std::vector<std::string>::const_iterator iter;     for (iter = vec.begin(); iter != vec.end(); iter++)     {         std::cout << *iter << std::endl;     } } void enterSequence() {     std::vector<std::string> command =     {         "end",         "sum",         "subtract",         "concat",         "discard",         "dispseq"     };     std::vector<std::string> sequence;     std::string input;     std::string a;     std::string b;     do     {         std::cin >> input;         sequence.emplace_back(input);         if (input == COMMAND_END)         {              top_back(sequence);         }         if (input == COMMAND_SUM)         {             top_back(sequence);             a = sequence[sequence.size() - 1];             b = sequence[sequence.size() - 2];             sequence.emplace_back(sum(a, b, sequence));         }         if (input == COMMAND_SUBTRACT)         {             top_back(sequence);             a = sequence[sequence.size() - 1];             b = sequence[sequence.size() - 2];             sequence.emplace_back(subtract(a, b, sequence));         }         if (input == COMMAND_CONCAT)         {             top_back(sequence);             a = sequence[sequence.size() - 1];             b = sequence[sequence.size() - 2];             sequence.emplace_back(concat(a, b, sequence));         }         if (input == COMMAND_DISCARD)         {             top_back(sequence);             top_back(sequence);         }         if (input == COMMAND_DISPSEQ)         {             top_back(sequence);             dispseq(sequence);         }     } while (input != COMMAND_END); } int main() {     enterSequence();     std::cin.get();     std::cin.get();     return 0; } И ето проблемната функция:
       
      std::string concat(std::string& x, std::string& y, std::vector<std::string>& vec) {     if (atoi(x.c_str()) < 0)     {         return;     }     else {         std::string concatStr = y + x;         top_back(vec);         top_back(vec);         return concatStr;     } }  
      Както виждате ако стрингът x(който естествено го превръщам в интиджър) е по-малък от 0, теоритично трябва да излезна от функцията, и това е единственият начин за който се сетих, с return;, обаче пък компилаторът иска функцията да връща стойност, понеже е от тип стринг.
      Как да съчетая двете? - да връща стринг ако всичко е по план, и да излиза ако е по-малко от 0.
    • от Chris Panov
      Здравейте,
      В момента имам сериозен проблем със взимането на броят на елементи в даден вектор.
      vec.size(); и  
      sizeof(vec) / sizeof(vec[0]); не работят. Програмата те пита за брой ключове за даден тест, въвеждаш ключовете, после въвеждаш и отговорите, които са били дадени, и програмата ги сравнява и в зависимост от това колко верни отговори имаш ти дава точки. Ключовете и дадените отговори са тип char. ("A", "B", "C" etc.)
      Ето го и кода, като повечето съм го направил на коментар за да си тествам само функцията която извежда броя на елементите.
      #include "stdafx.h" #include <iostream> #include <vector> #define CONSOLE_LOG(x) std::cout << x; std::vector<char> keys = {'A', 'B', 'C', 'D', 'E'}; std::vector<char> studentAnswers; int n, points = 0; char key, answer; template <typename T> T vecSize(std::vector<T>& vec) { T size = vec.size(); return size; } /* template <typename T1> void enterKeys(std::vector<T1>& k) { CONSOLE_LOG("Please enter the number of keys: "); std::cin >> n; for (int i = 0, counter = 1; i < n, counter <= n; i++, counter++) { CONSOLE_LOG("Key " << counter << ": "); std::cin >> key; k.emplace_back(key); } } template <typename T2> void enterAnswers(std::vector<T2>& stAns) { for (int i = 0, counter = 1; i < n, counter <= n; i++, counter++) { CONSOLE_LOG("Answer " << counter << ": "); std::cin >> answer; stAns.emplace_back(answer); } } template <typename T3> void getGrade(std::vector<T3>& x, std::vector<T3>& y) { for (int i = 0; i < n; i++) { if (x[i] == y[i]) { points++; } } CONSOLE_LOG("Points: " << points); } */ int main() { /* enterKeys(keys); enterAnswers(studentAnswers); getGrade(studentAnswers, keys); */ std::cout << keys.size() << std::endl; std::cout << vecSize(keys) << std::endl; std::cin.get(); std::cin.get(); std::cin.get(); return 0; } Опитах всевъзможни начини, и пак не става. Идеята е да заместя n променливата със броя на елементите от вектора. Програмата върви по един и същи начин, защото все пак в n променливата запазваме големината на вектора, но бих искал да си го направя с функция.
      Както виждате на края на програмата си извеждам тестове. Първият, който си е по конвенционалният метод си работи сам по себе си, но пък във for цикъл не бачка.
      А вторият е функцията която съм направил. Проблемът е че ми извежда непознат символ - "�"
      Проблемът е че типът на елементите във вектора е char, защото като го направих с int тип си работеше както трябва.
      Бих бил изключително благодарен ако някой може да ме насочи и да ми бутне едно рамо :)
    • от Goshko
      Да се напише програма, която създава структура "Book" като имате следните полета - Title(заглавието на книгата), Автор(Author), Цена(Price) и уникален номер на книгата(ISBN-num). Да се ваведе цяло число n и след него n на брой данни за ученика. Да се изведе на монитора данните за книгата с цена по-висока от предварително зададена.
    • от Нели Николова
      Здравейте, имам две готови задачи, но не мога да ги компилирам. Дали може да ги проверите?
      зад.1 Да се състави програма, която да сортира едномерен масив от цели числа тип short  с име X състоящ се от 19 елемента. Сортирането да се извърши във възходящ ред чрез метода пряка селекция.
      #include <iostream>
      using namespace std;
      void sortAsc(short[]);
      int main() {
          short x[] = {123,13,23,31,1,55,36,17,8,9,10,11,6,12,14,15,16,35,184,19};
           
          sortAsc(x);
          
          return 0;
      }
      void sortAsc(short x[]){
          for(short i = 0; i < 19 ; i++) {
              for(short j = i; j < 19; j++) {
                  if(x[j] < x) {
                      swap(x[j], x);
                  }
              }    
          }
          
          for(int i=0; i<19; i++)
          {
              cout << x << endl;
          }
      }
      зад. 2 Да се състави програма,която реализира динамичен стек от реални числа тип float. Стекът да се преобразува в два нови стека, един стек P за четните и един стек O за нечетните числа от стек едно. Стековете да се извеждат на екрана.
      int main() {
          stack<float>numbers;
          stack<float>p;
          stack<float>o;
          
          for(short i = 1; i <= 200; i++) {
              numbers.push(i);
          }  
          
          numbers.push(200.64);
          numbers.push(203.34);
          
          while(!numbers.empty()) {
              int number = numbers.top();
              
              if (number % 2 == 0) {
                  p.push(number);
              } else {
                  o.push(number);
              }
              numbers.pop();
          }
          
          cout << "EVEN NUMBERS:" << endl;
          
          while(!p.empty()) {
              cout << p.top() << endl;
              p.pop();
          }
          
          cout << "ODD NUMBERS:" << endl;
          
          while(!o.empty()) {
              cout << o.top() << endl;
              o.pop();
          }
          
      }
      Много Ви благодаря :)
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.