Премини към съдържанието
gibson58

Проблем с уиндоус експлорър

Препоръчан отговор


Проблемът е следният:

Имах папка на уин7 х64 с снимки и линкове.Преместих я с една флашка на уиндоус ХР х32 на другата ми машина и сега всеки път щом отворя тази папка излиза прозореца "send/don't send" ,сещате се... и експлоръра се рестартира като премигва целият монитор и така при всяко отваряне.Иначе в самата папка може да се работи спокойно. Пробвах да копирам всичко от папката в нова папка но и при нея става така, а пък с другите папки нямам проблем.Какво може да е станали,явно има нещо в самата папка което ебава работата.Папката която копирах в флашката беше изпратена от ХР машината в Публични в уин7 компютъра.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отвори Command prompt и вътре напиши следната команда, като задължително сложиш разстояние между / и предната буква. Командата е   sfc /scannow и натисни ентъра. Изчакай докато стане на 100% и изпише какъв е крайният резултат.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ок ,ще го направя но понеже става дума за служебния компютър ще стане вдругиден.А до тогава ако има други идеи казвайте ,та да свърша всичко наведнъж.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.