peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Здравейте, качих един торент в Rutracker.org, но в сайта показва, че няма сийдъри, а 1 лийчър и не се сваля. Нали сийдъра би трябвало да бъда аз, дали торента не трябва да е свален в същата папка от която е съдаден и да пусна BitComet да работи постоянно или трябва да го сваля от сайта и след това да го сийдвам, или само другите потребители могат да свалят?. Копирах папката и торента на друг компютър, но и от него не се сваля, кой от двата компютъра е сийдър? Или на другия трябва се регистрирам като друг потребител на сайта и тогава да го сваля. Въобще не ми е ясно какво трябва да правя,да работи ли BitComet постоянно, торента трябва ли да е избран в същата папка от която е създаден и да е свален докрай и на другия компютър ли трябва да е по-същия начин, но няма ли да станат 2 сийдъра за другите потребители и 1 сийдър за мен? Редактирано 10 януари 2014 от peppone1 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
chochomen 2800 Докладвай публикувано 10 януари 2014 Като го качите в сайта и го видите, че е наличен, го сваляте.Във вашият торент клиент ще бъде направена само проверка и започвате да го разпространявате.Не изключвайте клиента, докато не се изтегли от няколко души! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KGKulata 468 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Създаваш филма в дадена твоя папка на компютъра(тази в която си я задал в настройките на торент клиента).В опцията на торент клиента(създаване на файл)от нея избираш папката на филма ти и създаваш торент файла като преди това слагаш анаунса URL на тракера.Посочваш в коя папака да ти се създаде торент файла(но не папката където ти е филма защото торент файла също ще влезе в тази папака) а примерно в папката където изтегляш с браузера ти.Отиваш в торент тракера и в избор на файл качваш не филма а създаденият торент-после надолу добавяш другите неща.Най отдолу накрая натискаш свали от торент тракера и го все едно зареждаш в твоят компютър в твоят торент клиент.Прави се автоматична проверка до 100% и файлът ти е готов-изписва ти се от торент тракера качването е успешно.Когато някой го зареди за теглене при теб започва да ти се раздвижват цифрите на качване и коефициент.Ако ти е червен или грешка в твоят компютър-спираш го и пак пускаш файла(от торент клиента ти) и натискаш с мишката на обнови тракера.Като се изпише срещу статус-работи значи е готов другите да го теглят от теб.В общи линий-това е. Ако ти е скапан торент клиента или интернета,ще го дръпнат 2-3 пъти от теб и после умираш. Редактирано 10 януари 2014 от KGKulata (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Аз точно това не мога да направя да го сваля или трябва и двата компютъра да работят и как да разбера кога някой го сваля? А след като не е свален докрай, не се ли прекъсва връзката като сийдър или просто трябва да присъства в програмата, без значение дали е свален напълно? Редактирано 10 януари 2014 от peppone1 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
chochomen 2800 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Там си има бутон„свали“ и за какви два компютъра става въпрос?Свалянето се вижда в торент клиента.След като не сте запознат, тренирайте в БГ сайтове!Рутракер имат по-високи изисквания. Дайте адреса на това, което сте качили! Редактирано 10 януари 2014 от chochomen (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KGKulata 468 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Той просто го качва от единият и го изтегля от другият компютър за да провери дали работи и да си повдигне коефициента. Ако си изпълнил това което ти написах по нагоре-всичко трябва да ти е наред. Редактирано 10 януари 2014 от KGKulata (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
chochomen 2800 Докладвай публикувано 10 януари 2014 Той просто го качва от единият и го изтегля от другият компютър за да провери дали работи и да си повдигне коефициента. Ако си изпълнил това което ти написах по нагоре-всичко трябва да ти е наред. Ако не го е качил в сайта, може да повдигне коефициента, само на дедовия. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) В сайта е качен както трябва, но сигурно няма сийдър защото гледам от моя компютър и може би трябва да пусна торента да се сваля в директорията, където е източника и то да припознае папката и просто да я провери и да я пусне да сийдва а не да го свалям в друга директория, в нова папка. В Замунда изискванията са по-високи и там нямам право да пиша и да качвам. Адреса е: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4635662 Редактирано 10 януари 2014 от peppone1 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
sliderum 9639 Докладвай публикувано 10 януари 2014 Може да ти отчита еднакъв IP адрес и да не те бройка. Не знам дали там банват потребители за измама...Ако е така, явно си затварят очите за братушката Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) При самото създаване на торента, трябва ли да изписвам адреса на сайта, където ще го качвам, защото аз просто избрах папката и натиснах създаване на торент. Редактирано 10 януари 2014 от peppone1 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
chochomen 2800 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Трябва, иначе няма да се получи.Там си пише: тракер анонс. П.П. В едната замунда можеш да качваш. Редактирано 10 януари 2014 от chochomen (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Копирах адреса на сайта за всеки един файл в графата Уеб Сийдване, както е показано в примера, но в графата Общи поставих адреса без да пиша announce и го качих отново в сайта и този път изписва 1 сийдър, но същото го изписваше и преди това от време на време, сигурно е бил включен другия компютър и се беше свалил до 5%. Очевидно торента трябва да е избран в същата папка на източника и да го свалям от другия компютър. В упътването не се иска да се въведе адреса http://wiki.rutracker.org/%D0%A1%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B8_%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%B8_BitComet. Но като натисна списък с файловете изписва това съобщение и под него показва файловете, а това са били ненужни файлове, които само заемат място и трябваше да премахна отметката на подравняване на файловете по границата. http://wiki.rutracker.org/%D0%9F%D0%B0%D0%B4%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B8 [*]_____padding_file_0_if you see this file, please update to BitComet 0.85 or above____ 52.08 KB (53332) [*]_____padding_file_1_if you see this file, please update to BitComet 0.85 or above____ 128.81 KB (131907) [*]_____padding_file_2_if you see this file, please update to BitComet 0.85 or above____ 44.64 KB (45714) [*]_____padding_file_3_if you see this file, please update to BitComet 0.85 or above____ 90.96 KB (93150) [*]_____padding_file_4_if you see this file, please update to BitComet 0.85 or above____ 108.71 KB (111324) [*]_____padding_file_5_if you see this file, please update to BitComet 0.85 or above____ 101.80 KB (104248) [*]_____padding_file_6_if you see this file, please update to BitComet 0.85 or above____ 231.74 KB (237308) Редактирано 10 януари 2014 от peppone1 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
chochomen 2800 Докладвай публикувано 10 януари 2014 Сменете си торент клиента!Примерно с utorrent. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Сменете си торент клиента!Примерно с utorrent.uTorren е боклук, не може да преименува файловете и др. Тези падинги ги оправих, но не знам дали адреса е въведен правилно, но в упътването това поле го дават празно, а в другите български сайтове искат задължително да се попълни ананонса, но го показват от къде да се копира. Да се надявам , че този път работи, сигурно причината е била в другата директория, в която съм задал торента. Редактирано 10 януари 2014 от peppone1 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 10 януари 2014 uTorren е боклукТи чуваш ли се какви ги дрънкаш ? BitComet по-малък боклук ли е според твоите сметки ? Пълен със всевъзможен адуер и смучещ като невидял от паметта... 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Mitsubishi Eclipse 2G 593 Докладвай публикувано 10 януари 2014 Авторе, отворих ти линка и виж какво изкара:Раздача ожидает проверки модераторомПросмотр пока недоступен Демек първо трябва да се провери от модераторите и ако го одобрят, ще може да се сваля. 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
chochomen 2800 Докладвай публикувано 10 януари 2014 Авторе, отворих ти линка и виж какво изкара: Раздача ожидает проверки модератором Просмотр пока недоступен Демек първо трябва да се провери от модераторите и ако го одобрят, ще може да се сваля.И аз видях това съобщение. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 При мен няма такова съобщение, пуснах го да се сваля на другия компютър, но много бавно върви и го спрях, а сега изписва 1 сийдър и 1 лийчър. Явно като съм го теглил от другия лаптоп вече се е създал и 1 лийчър, но още го показва, след като го спрях. А торента в българскя сайт тръгна да се сваля на първия компютър, без да го сийдвам, дефакто няма сийдъри и вървеше до 20% и спря, сигурно защото няма как да го сийдвам и да го свалям едновремнно в друга папка. uTorrent също има такива падинги, само че там ги показва заедно с файловете, но много е разхвърлян и не знам дали може да преименува торента и папката, понеже се опитвах и така и не успях. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KGKulata 468 Докладвай публикувано 10 януари 2014 (редактирано) Аз ползвам uTorrent 3.1.3-27443 и съм много доволен от нея-препоръчвам ти я.В настройки и задаваш папката където да ти се зареждат файловете.В същата папка си слагаш папката с файла-филм,музика и т.н и си го преименувай както искаш.Копирай анаунса URL на тракера от торент тракера и го постави в опцията горе в ляво-файл-създаване на нов.Изтрий двата стари анаунса и постави твоят от торент тракера.Натисни отдолу създай и посочи папката в която да се създаде(но не тази на торент клиента където са ти филмите).Много е просто и елементарно с uTorrent стига да се опиташ да го разбереш. Тия двата от твойта снимка трябва да ги изтриеш,да поставиш анаунса URL на Rutracker.org и след това да създадеш торент файла. Редактирано 10 януари 2014 от KGKulata (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 10 януари 2014 Ами там не дават анаунса и аз му поставих адреса и сега се сваля много бавно, сигурно защото е чак от Русия, а на българския трекер показват анаунса, преди да качиш торента. Не знам дали ще работи без него, само с URL адреса, но щом върви сигурно е както трябва. В uTorrent, доколкото помня не можеш да преименуваш папката и торента, след като е свален. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KGKulata 468 Докладвай публикувано 11 януари 2014 (редактирано) Като преименуваш файла в торент клиента все едно го нямаш при теб и торент тракера няма да ти го разпознае-грешка.Защо трябва да се преименува?Копирай го в друга папка и си го преименувай в нея колкото искаш. Редактирано 11 януари 2014 от KGKulata (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 11 януари 2014 Ами в това е неудобството, че като преименуваш папката, торена вече не я поддържа и не я заключва от случайно изтриване, а и не може да сийдва. При Bitcomet като преименуваш торента, автоматично се преименува и папката. А има много торенти на които не пише пълното заглавие или с еднакви имена и ще се свалят в една папка. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KGKulata 468 Докладвай публикувано 11 януари 2014 (редактирано) Много ми е чудно като преименуваш в компютъра торент файла или папката с друго име,как торент тракера ще ти ги разпознае.Ако в торент тракера пише Пешо и при теб Пешо-добре,ама ако твоят се преименува на Гошо,как торент тракера ще се сети че преди е бил Пешо и сега е Гошо-че са едни и същи?Може би по ЕГН-то?Явно аз нещо не схващам или торент тракера и BitComet подържат телепатична връзка от миналото.Просто се предавам. Редактирано 11 януари 2014 от KGKulata (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
balki65 452 Докладвай публикувано 11 януари 2014 Ами там не дават анаунса и аз му поставих адреса и сега се сваля много бавно, сигурно защото е чак от Русия, а на българския трекер показват анаунса, преди да качиш торента. Не знам дали ще работи без него, само с URL адреса, но щом върви сигурно е както трябва. В uTorrent, доколкото помня не можеш да преименуваш папката и торента, след като е свален.И аз пробвах, торента не може да се сваля, не знам защо се заблуждаваш, че се сваля бавно,защото е мн далече, чак в Русия,ако ще и в Чили да е, като си има сийдърите се сваля за кратко време. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
peppone1 250 Докладвай публикувано 11 януари 2014 Много ми е чудно като преименуваш в компютъра торент файла или папката с друго име,как торент тракера ще ти ги разпознае.Ако в торент тракера пише Пешо и при теб Пешо-добре,ама ако твоят се преименува на Гошо,как торент тракера ще се сети че преди е бил Пешо и сега е Гошо-че са едни и същи?Може би по ЕГН-то?Явно аз нещо не схващам или торент тракера и BitComet подържат телепатична връзка от миналото.Просто се предавам. Аз не казвам да преименуваш съдържанието в папката, а само заглавието на торента и то ти показва оригиналното и новото заглавие и ти надписваш само новото, а оригиналното то си го запаметява в историята. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове