Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Моля някои да ми помогне имам проблем със нокиа лумиа 625 направи ми проблем и се наложи да го нулирам обаче след това не иска да влезе в регистрацията не мога да си направя и ножа дава ми следния отговор:::: Не успешно свързване. Възникна проблем при влизането. Уверете се че имате добър сигнал (това е сигурно) Ако е така проблемът е във другата страна опитайте по-късно (опитах 14 пъти). Благодаря предварително. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да започнем с това как го нулира - ако си използвала сайт с интрукции, пусни линк, за да ги видим

ще отговарям тук, тъй като темата ще е интересна за потребители които могат да се сблъскат със същия проблем...която ме подсеща да обясниш и защо се е наложуило да го "нулираш"

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да започнем с това как го нулира - ако си използвала сайт с интрукции, пусни линк, за да ги видим

ще отговарям тук, тъй като темата ще е интересна за потребители които могат да се сблъскат със същия проблем...която ме подсеща да обясниш и защо се е наложуило да го "нулираш"

Не можех да свалям приложения и за това се наложи и бъгваше постоянно не съм използвал инструкции.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

добре как точно си го "нулирал"

Влязох в настройки>>>инфо за телефона>>>нулирай


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а из менютата можеш ли да влизаш? питам защото не ми се прави ресет заради няколко платени приложения, а ми изглежда сякаш нямаш интернет на телефона и не може да синхронизира

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Малко off, наистина ли, след като се направи резет и ако имаш платени приложения, не можеш да си ги върнеш?

а из менютата можеш ли да влизаш? питам защото не ми се прави ресет заради няколко платени приложения, а ми изглежда сякаш нямаш интернет на телефона и не може да синхронизира

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а из менютата можеш ли да влизаш? питам защото не ми се прави ресет заради няколко платени приложения, а ми изглежда сякаш нямаш интернет на телефона и не може да синхронизира

Да на тела нямам хващам от wi-fi да мога влизам по менуто.

Малко off, наистина ли, след като не снаправи резет и ако имаш платени приложения, не можеш да си ги върнеш?

Не не съм офф нал нямах платени проложения.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз цитирах Aquaris и имах предвид неговия пост...

Да на тела нямам хващам от wi-fi да мога влизам по менуто.

Не не съм офф нал нямах платени проложения.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а из менютата можеш ли да влизаш? питам защото не ми се прави ресет заради няколко платени приложения, а ми изглежда сякаш нямаш интернет на телефона и не може да синхронизира

И когато си влезнах в регистрацията от компа ми показва че на тази регистрация няма телефон....?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Малко off, наистина ли, след като се направи резет и ако имаш платени приложения, не можеш да си ги върнеш?

ще ти кажа след няколко минути

един runtastic pro не е толкова болка за умиране все пак - а и при китайците май още е безплатен

 

доколкото прочетох няма да ги изгубиш, но пък и никой не е писал конкретно или аз не ползвам правилното търсене

 

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/222396-if-i-reset-my-phone-will-i-able-get-apps-back-i-have-payed.html

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ще ти кажа след няколко минути

един runtastic pro не е толкова болка за умиране все пак - а и при китайците май още е безплатен

 

доколкото прочетох няма да ги изгубиш, но пък и никой не е писал конкретно или аз не ползвам правилното търсене

Не приятел аз нямах платени приложения.

ще ти кажа след няколко минути

един runtastic pro не е толкова болка за умиране все пак - а и при китайците май още е безплатен

 

доколкото прочетох няма да ги изгубиш, но пък и никой не е писал конкретно или аз не ползвам правилното търсене

 

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/222396-if-i-reset-my-phone-will-i-able-get-apps-back-i-have-payed.html

Проблема е че не мога да си вляза в ацц и не мога да направя друг. Все едно съм взел телефона почвам от начало и немога да направя регистрация.

ще ти кажа след няколко минути

един runtastic pro не е толкова болка за умиране все пак - а и при китайците май още е безплатен

 

доколкото прочетох няма да ги изгубиш, но пък и никой не е писал конкретно или аз не ползвам правилното търсене

 

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/222396-if-i-reset-my-phone-will-i-able-get-apps-back-i-have-payed.html

Не успешно свързване. Възникна проблем при влизането. Уверете се че имате добър сигнал (това е сигурно) Ако е така проблемът е във другата страна опитайте по-късно (опитах 14 пъти).  Ето това ми излиза!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж дали си настроил часа и датата коректно на телефона?

http://www.nokia.com/us-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA137922

http://discussions.nokia.com/t5/MixRadio/Activation-Issue-This-Phone-is-already-registered-with-a-Nokia/td-p/1494152

Не приятел аз нямах платени приложения.

Проблема е че не мога да си вляза в ацц и не мога да направя друг. Все едно съм взел телефона почвам от начало и немога да направя регистрация.

Не успешно свързване. Възникна проблем при влизането. Уверете се че имате добър сигнал (това е сигурно) Ако е така проблемът е във другата страна опитайте по-късно (опитах 14 пъти).  Ето това ми излиза!!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Рестартирах и пробвах да си направя ново ацц не става ....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ще ти опиша стъпките през които аз минавам (в момента правя ресет)1. PIN код2. "плюнчене" и избор на език (съответно рестарт за смяна на езика на English (United States) и отново PIN код)

3. next (малоумно съобщение което не ни интересува)

4. accept (условия за ползване - никой никога не ги е чел)

5. конфигуриране - има две опции: препоръчително и custom (лични настройки) - съответно избирам второто6. настройки за телеметрията и данните подавани към MS - сам избираш кое да има отметка и кое не - next7. регион, часова зона, дата и час - next8, покана да се впиша в MS акаунта си - съответно избираме вписване (sign in)9. вписване с потребителско име твоето_потребителско_име@outlook.com (съответно след @ може да бъде и live,com) - дали и доколко може да се използва акаунт с друга поща (например абв) няма да коментирам въпреки срещнатите подсказки че е възможно10, обърках си паролата (т.е. не я въведох цялата и естествено не ме вписа) - втори опит11, реших да прескоча вписването на MS акаунта (това може да се направи и по-късно) - ....12. изплю поредното съобщение което никой не чете и съответно искане за телеметрия, отново next и имаме напълно функциониращ ресетнат windows phone 810.1 след успешен логин с мс акаунт: предложение за постоянен бекъп - съветвам те да приемеш 

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ще ти опиша стъпките през които аз минавам (в момента правя ресет)1. PIN код2. "плюнчене" и избор на език (съответно рестарт за смяна на езика на English (United States) и отново PIN код)

3. next (малоумно съобщение което не ни интересува)

4. accept (условия за ползване - никой никога не ги е чел)

5. конфигуриране - има две опции: препоръчително и custom (лични настройки) - съответно избирам второто6. настройки за телеметрията и данните подавани към MS - сам избираш кое да има отметка и кое не - next7. регион, часова зона, дата и час - next8, покана да се впиша в MS акаунта си - съответно избираме вписване (sign in)9. вписване с потребителско име твоето_потребителско_име@outlook.com (съответно след @ може да бъде и live,com) - дали и доколко може да се използва акаунт с друга поща (например абв) няма да коментирам въпреки срещнатите подсказки че е възможно10, обърках си паролата (т.е. не я въведох цялата и естествено не ме вписа) - втори опит11, реших да прескоча вписването на MS акаунта (това може да се направи и по-късно) - ....12. изплю поредното съобщение което никой не чете и съответно искане за телеметрия, отново next и имаме напълно функциониращ ресетнат windows phone 810.1 след успешен логин с мс акаунт: предложение за постоянен бекъп - съветвам те да приемешБлагодаря за съветите но когато дойда на 8-9 стъпка не ме вписва(аз не искам да си вляза пак в същия ацц искам да си направя нов но не става дава ми някакво съобщение че нямам сигнал(хващам от wi-fi) и да пробвам малко по-късно(пробвах поне 20 пъти).Искам да си направя нов а не да вляза в същия.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре, просто прескочи вписванетомс акаунт можеш да си направиш и от компютър и после да се впишеш на телефона с него

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре, просто прескочи вписванетомс акаунт можеш да си направиш и от компютър и после да се впишеш на телефона с него

Да прескочих го направих нов от компа и пак ми изписва ::: че нямам сигнал и да пробвам по-късно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

май трябва да си пуснеш мобилен интернет за да те регистрира през него...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като ти изкара грешката натисни windows бутона и бутона за камераъа и качи снимката да видим

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като ти изкара грешката натисни windows бутона и бутона за камераъа и качи снимката да видим

Ето това ми показва като се опитвам да вляза. Неуспешно свързване.Възникна проблем при свързване проверете сигнала си. Опитайте по-късно.(опитах 23 пъти).

post-344567-0-99340600-1389545284_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

освен да го занесеш на сервиз в момента н е се сещам друго, макар че на практика телефона си работи

да не бъркаш парола и име?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от дръндю
      ако в някоя тема, се породи, спор, идея, предложение и т.н
      преместете тук, а не завземайте чуждите теми
      създадени теми от вас, които нямат отговор или сте се отказали, моля да ги изтривате, за да не заемат мястото на топ темите на нуждаещите се от помощ
      моля @DarkEdge, да формулира темата, така, че да бъде разбрана от потребителите на форума
      @Mlechko, в оная тема "Ръпчо" отбеляза, че програмата не работи, заради драйвър
       
    • от udobenliedivana
      Здравейте, хора!
      Сглобих си чисто нова конфигурация наскоро и 1-2 седмици след това започна едно странно жужене откъм захранването и видеокартата. След дълго разучване вече съм сигурен, че става дума за "coil whine" на захранването, което е Cooler Master MasterWatt 550.
      Със сигурност ще изпратя захранването обратно, понеже е в гаранция.
      Въпросът ми е - някой имал ли е такъв проблем и зачитат ли го изобщо за "проблем" родните сервизи?
       
      CPU: AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz
      Дъно: MSI A320M Gaming Pro
      GPU: Palit GeForce GTX 1050 2GB
      Памет: 8GB Kingston 2400MHz (2x4GB)
      Захранване: Cooler Master MasterWatt 550W
      Охлаждане: Cooler Master MasterLiquid ML120 и 4 вентилатора Cooler Master MasterFan Pro
      HDD: Seagate Barracuda 1TB
      SSD: NVMe Adata SX600 XPG 128GB
       
    • от mehorax
      Здравейте,имам ASRock G31M-S R2.0 дъно и процесор intel xeon x5460.
      Ще работили всичко.
      Благодаря предварително.
    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.