kastui 0 Докладвай публикувано 11 януари 2014 Защо ми показва, че използвам само 2,66gbот RAM? Някой може ли да ми каже как да направя да използвам цялото виртуално пространство. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
PC doctor 1678 Докладвай публикувано 11 януари 2014 (редактирано) 1.Това което виждаш като число е свободното за използване , а не използвания обем от рам-та .Правиш ли разлика между използваеми (свободни за използване ) и използвани (заети ) ? Поне си преведи какво означава думичката usable !!!!!2. Няма как да виждаш целия си обем свободен за използване , нали тази ОС трябва да използва някакъв обем от тази рам.3. Още една част от количеството отива при споделяне на видеопаметта . Така от тази снимчица и от никаквата информация дали някой знае какво си правил , какво си инсталирал и въобще нещо ровил ли си по БИОС или някъде другаде .При толкова информация , такъв и отговора ми . Съвет как да ти даде някой след като не казваш нищо друго . Или пък не се сещаш какво ? Редактирано 11 януари 2014 от PC doctor (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
kastui 0 Докладвай публикувано 11 януари 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SudiKa8HipIПросто гледах някои клипове, за това питам. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
PC doctor 1678 Докладвай публикувано 11 януари 2014 Това което си гледал в този клип е урок как да се ускори зареждането на Уиндоус . Като се укажат директно броя на ядрата на процесора и обема рам , се прескача първоначалната проверка от ОС на тези компоненти . Спестява се просто мъничко време . Няма отношение към това което питаш ти . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове