Nippo 6 Докладвай публикувано 11 януари 2014 Здравейте, реших да си поръчам Asus Memopad HD7 ME173X 16GB, но търся сайт, където е най-евтин. В кой сайт е най-евтин? Благодаря предварително! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Малкия стар войник 3100 Докладвай публикувано 11 януари 2014 (редактирано) Ползвай търсачката.!!! Мнения,препоръки за таблет Asus Memo П.с. Тук е най-евтин: Таблет Asus MeMO Pad HD 7 син - 284,05 лв. Редактирано 11 януари 2014 от Малкия стар войник (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Nippo 6 Докладвай публикувано 11 януари 2014 Съжалявам, че не потърсих преди да пусна темата. Няма да се повтори. Току-що го намерих в emag за 239 лв: http://www.emag.bg/tablet-asus-memo-pad-c-procesor-via-wm8950-1-0ghz-7-1gb-ddr3-16gb-wi-fi-android-jellybean-4-1-siv-me172v-1b063a/pd/E2PFNBBBM/ Коректни ли са? В другите сайтове е на цена не по-ниска от 280 лв, а те го предлагат за 239 лв, което ме навежда на мисълта, че има нещо гнило. Какво мислите? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Малкия стар войник 3100 Докладвай публикувано 11 януари 2014 (редактирано) Да коректни са. Но този модел е с по-слабия процесор.П.с. Ето го този които си дал ти, и този които ти дадох аз. Сравнение м/у двата сам прецени кои е по-добре да си купиш.:Сравнението м/у двата: Редактирано 11 януари 2014 от Малкия стар войник (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
s_rox9 113 Докладвай публикувано 11 януари 2014 (редактирано) Искате HD7 а сте посочили само MeMo Pad ... има разлика между двата ... Редактирано 11 януари 2014 от s_rox9 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Nippo 6 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Да, не съм забелязал. Благодаря ви за помощта! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове