Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Шри Компютърджи

MAC адресът ми се смени сам

Препоръчан отговор


Преди 3-4 дни се случи се това необичайно нещо. В университета за да ползваме Wi-fi се регистрираме с МАС адрес при системните админи. В петък обаче не можах да се свържа - изписваше ми 'connected' и същевременно 'no access' и не мога да отворя нито една страница. Случайно се сетих да проверя дали няма нещо проблем с МАС-а (за щастие си бях записал този с който се бях регистрирал преди доста време) - оказа се тотално променен (преди беше комбинация от букви и цифри, сега беше станал само цифров код), без аз да съм го пипал (и без да съм оставял лаптопа си на никой друг), Реших проблема като си смених МАС-а както си беше, но ми е любопитно как така може да се смени сам?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Случайно да си се логвал с друго устройство в мрежата ? Сам няма как да се смени мак адреса.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...