powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Притет Значи, с Firefox 4.00 съм и използвам Adobe Acrobat, за отваряне на PDF файлове.Бихте ли ми казали, как когато отваря файла да ми се отваря директно а не първо да ми се сваля файла и след това да го отварям..Някакви съвети? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Adobe Reader Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Не е налична за Firefox 4.00Явно ще се наложи да изтегля Firefox 9.0.1 щото искам и още 1 добавка..Да се надяваме, че няма да забива.. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 А защо направо не инсталирате програмата Adobe Reader Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Свали си по-нова версия на Firefox. В по-старите версии не се визуализират pdf файлове. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
XECUTIONER 3570 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Притет Значи, с Firefox 4.00 съм и използвам Adobe Acrobat, за отваряне на PDF файлове.Бихте ли ми казали, как когато отваря файла да ми се отваря директно а не първо да ми се сваля файла и след това да го отварям..Някакви съвети?Визуализацията не струва, така че няма смисъл от това начинание. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 изтеглих firefox 9.0.1 пак същата работа..?и с 14.0.0 не става .. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Опитайте с друг браузър тогава. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 с най-новата версия на мозилата стана но ще ми товари лаптопа..какъв браузер ще ми препоръчате? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Ех,товарене.Модзила наистина е доста лекичък браузър.Опитайте да оптимизирате системата.Инсталирахте ли програмата,която ви препоръчах? 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Дa, наскоро тука ми казаха, че Мозилата доста товари по-старите лаптопи и иска много RAM.Аз съм с лаптоп- 500 рам, 1.6 процесор , 64 видео..Преди да оптимизирам системата с по-леки програми доста ми забиваше лаптопа и Firefox-a на ден по 10 пъти ми забиваше, сега откакто минах на по-леки програми нямам прооблем..ще видим сега като съм с най-новата версия сигурно пак ще се върне проблема.. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
miazmatik 829 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Виж сега, няма как, избираш: или ползваш нова версия на браузер, която ти визуализира pdf файловете,или караш със стара и за разглеждане на pdf ползваш отделна програма. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Сега и flash pleyer ще трбява да обновявам..май няма да има смисъл защото пак ще се върна на старите версии ако почне да ми забива.. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Дa, наскоро тука ми казаха, че Мозилата доста товари по-старите лаптопи и иска много RAM.Аз съм с лаптоп- 500 рам, 1.6 процесор , 64 видео..Преди да оптимизирам системата с по-леки програми доста ми забиваше лаптопа и Firefox-a на ден по 10 пъти ми забиваше, сега откакто минах на по-леки програми нямам прооблем..ще видим сега като съм с най-новата версия сигурно пак ще се върне проблема..Не е само до ползване на леки програми.Ами и до изключване на сервизи и услуги,заемащи от системната памет.Предполагам,че сте с Уиндоус ХР Оптимизация на Windows XP Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 На лаптопа няма програми които не използвам..да с Xp съм.. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 (редактирано) Е аз отново казвам,че не е въпрос на програми,а става дума за сервизи и услуги.Ползвайте и програмата CCleaner. Редактирано 12 януари 2014 от onogondur (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
dr.dechev 364 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Аз използвам следната практика - ако някои от програмите използвам по-рядко, но са ми необходими, използвам портабъл версии. Напоследък рядко ми се налага. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Според мен, твърде слаб ми е лаптопа за да мога да използвам най-новите версии на Firefox и flash player. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 На лаптопа няма програми които не използвам..да с Xp съм..Надявам се,че са махнати всякакви вредни тулбарове,програми за защита,няколко вида плейъри и какво ли не? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 (редактирано) Преди няколко дена, ваши колеги ме посъветваха да си махна антивурсната и на нейно място да сложа Malwarebytes тя дори сега не е и включена дори..В Mozilata съм сложил Add Block , да не се показват рекламите, че съм чувал, че много проблеми правят на по-слабите лаптопи..Добавям снимки на програмите ми , да се уверите..Сега като гледам Google Chrom си стои , а имам спомен, че го бях деинсталирал сега ще го премахна. Редактирано 12 януари 2014 от powerful (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 (редактирано) Антивирусната я махнете,ако сте сигурен,че не влизате в съмнителни сайтове. Редактирано 12 януари 2014 от onogondur (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Тази програма която се води "антивирусна" ми споделиха, че не е тежка, но щом Вие така мислите ще я премахна..Иначе не е ли опастно да съм без защитен софтуер? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 12 януари 2014 По принцип е опасно.Ако не влизате в съмнителни сайтове,нямайте притеснения.Махнете и Гугъл Хром.изпълнете и повечето от съветите,които съм ви дал в линк-а.Пишете след 2-3 часа,като го направите всичкото,да кажете как се държи системата.Междувременно,публикувайте тук снимка от Таск Мениджър,да видим как се товари процесора и рам-паметта.Да видим и кои процеси от всички потребители са стартирани. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
powerful 3 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Сега малко трудно върви машинката.. ще видим.. мозилата и флаш плеара са май доста тежки.. изпълних стъпките до control panel (включително) после където трябваше да напиша services.msc ми излезе друго нещо и се отказах..сега ще рестартирам да видим. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
rado84 385 Докладвай публикувано 12 януари 2014 Притет Значи, с Firefox 4.00 съм и използвам Adobe Acrobat, за отваряне на PDF файлове.Бихте ли ми казали, как когато отваря файла да ми се отваря директно а не първо да ми се сваля файла и след това да го отварям..Някакви съвети?Адобето е ши*ано, бъгаво, бавно и пълно с рискове за сигурността. Инсталирай си PDF X-Change Viewer - бърза и лека програмка за PDF, която има опция (избира се по време на инсталирането) да ти показва PDF-ите директно в браузъра. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове