Премини към съдържанието
gery.avonavi

Търся програмист на свободна практика - php (oop, pattern design) MySQL

Препоръчан отговор


Търся програмист на свободна практика за работа по разнообразни проекти - дългосрочно.Отлично познаване на php (oop, pattern design) MySQL.  Познаването на Zend/Symfony е голям плюс.Моля изпращайте проектите по които се работили на мейл gery.avonavi@gmail.com 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А заплащане? Или безплатно? Нали знаете, че има цял раздел за обяви?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А заплащане? Или безплатно? Нали знаете, че има цял раздел за обяви?

Работи се за червен кръст. Стига с това заплащане ще му върви стажа на момчето (програмиста).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Работи се за червен кръст. Стига с това заплащане ще му върви стажа на момчето (програмиста).

Казва го човека, който се хвали в авто раздела какви BMW-та имал и колко вдигали. Кажи, BMW-то си го купи с благотворителност ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,Разбира се, че срещу заплащане. Но този аспект ще се обсъди с хората, които отговарят на изискванията и чиито реализирани проекти видя.Ще се радвам ако някой от Вас реши да покаже на ЛС или по мейл с какво се е занимавал, за да коментираме нещата по-нататък.

Редактирано от gery.avonavi (преглед на промените)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Казва го човека, който се хвали в авто раздела какви BMW-та имал и колко вдигали. Кажи, BMW-то си го купи с благотворителност ли?

Ти от сарказъм не разбираш ли? !

off. BMW не съм го купил от благотворителност. Други въпроси ? ... а и не вдигат много ако ще си по спокоен. Поне за мен не е много.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Търся програмист на свободна практика за работа по разнообразни проекти - дългосрочно.Отлично познаване на php (oop, pattern design) MySQL.  Познаването на Zend/Symfony е голям плюс.Моля изпращайте проектите по които се работили на мейл gery.avonavi@gmail.com 

 

Ти кажи първо к'ви кинти ще даваш? :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Chris Panov
      Здравейте,
      В момента имам сериозен проблем със взимането на броят на елементи в даден вектор.
      vec.size(); и  
      sizeof(vec) / sizeof(vec[0]); не работят. Програмата те пита за брой ключове за даден тест, въвеждаш ключовете, после въвеждаш и отговорите, които са били дадени, и програмата ги сравнява и в зависимост от това колко верни отговори имаш ти дава точки. Ключовете и дадените отговори са тип char. ("A", "B", "C" etc.)
      Ето го и кода, като повечето съм го направил на коментар за да си тествам само функцията която извежда броя на елементите.
      #include "stdafx.h" #include <iostream> #include <vector> #define CONSOLE_LOG(x) std::cout << x; std::vector<char> keys = {'A', 'B', 'C', 'D', 'E'}; std::vector<char> studentAnswers; int n, points = 0; char key, answer; template <typename T> T vecSize(std::vector<T>& vec) { T size = vec.size(); return size; } /* template <typename T1> void enterKeys(std::vector<T1>& k) { CONSOLE_LOG("Please enter the number of keys: "); std::cin >> n; for (int i = 0, counter = 1; i < n, counter <= n; i++, counter++) { CONSOLE_LOG("Key " << counter << ": "); std::cin >> key; k.emplace_back(key); } } template <typename T2> void enterAnswers(std::vector<T2>& stAns) { for (int i = 0, counter = 1; i < n, counter <= n; i++, counter++) { CONSOLE_LOG("Answer " << counter << ": "); std::cin >> answer; stAns.emplace_back(answer); } } template <typename T3> void getGrade(std::vector<T3>& x, std::vector<T3>& y) { for (int i = 0; i < n; i++) { if (x[i] == y[i]) { points++; } } CONSOLE_LOG("Points: " << points); } */ int main() { /* enterKeys(keys); enterAnswers(studentAnswers); getGrade(studentAnswers, keys); */ std::cout << keys.size() << std::endl; std::cout << vecSize(keys) << std::endl; std::cin.get(); std::cin.get(); std::cin.get(); return 0; } Опитах всевъзможни начини, и пак не става. Идеята е да заместя n променливата със броя на елементите от вектора. Програмата върви по един и същи начин, защото все пак в n променливата запазваме големината на вектора, но бих искал да си го направя с функция.
      Както виждате на края на програмата си извеждам тестове. Първият, който си е по конвенционалният метод си работи сам по себе си, но пък във for цикъл не бачка.
      А вторият е функцията която съм направил. Проблемът е че ми извежда непознат символ - "�"
      Проблемът е че типът на елементите във вектора е char, защото като го направих с int тип си работеше както трябва.
      Бих бил изключително благодарен ако някой може да ме насочи и да ми бутне едно рамо :)
    • от PopPop
      Здравейте!
      Имам нужда от малка консултация. Мой близък започна да се занимава с програмиране и съвсем в началото, с акцент върху PHP и JS. Има проблем с решаването на няколко задачи и реших да потърся помощ тук при вас. Предполагам, че няма да отнеме повече от 2-3 часа и разбира се ще заплатя за услугата. Подробностите можем да уточним на лични. Благодаря за отговорите предварително!
    • от zhekata
      Здравейте колеги, от скоро се занимавам с php и по-точно със Symfony и реших да направя един прост проект на него, но имам проблем с задаването на роля user на потребителите който се регистрират. Някой ще може ли да ми каже къде ми е грешката?
      Това е user модела:   https://pastebin.com/cHj7J0Qw
      Това е  userController-а: https://pastebin.com/pyB2Kd6K
      А това е грешката която ми дава Symfony-то:
       

    • от Lubo81
      Здравейте , програмисти !   Ако имаме в база данни примерно за писани 2 мин и 30 сек , които ги имаме в index.php , и брояч javascript то при рефреш на страницата ще се рестартира ли брояча и ще "помни " до къде е стигнал ? Благодаря Ви !!! 
    • от sinet
      Здравейте, предлагаме временна работа която ще бъде заплащано на базата но това каквко количесто работа сте свършили и как точно.  
      Работата се сътои във редакцията на продукти в наш сайт.Работата е изключително лесна. Изискват се елементарни познания във компютърната сфера и абсолютно всеки човке с компютър и достъп до интернет може да я свърши. Свържете се със нас на лични съобщения и ще объсдим по подробно нашите инструкции за работата която предлагаме.
       
      Хора които имат опит във сферата на Уебсайтовете и Website Developing  са с предимство!
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.