Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

gery.avonavi

Търся програмист на свободна практика - php (oop, pattern design) MySQL

Препоръчан отговор


Търся програмист на свободна практика за работа по разнообразни проекти - дългосрочно.Отлично познаване на php (oop, pattern design) MySQL.  Познаването на Zend/Symfony е голям плюс.Моля изпращайте проектите по които се работили на мейл gery.avonavi@gmail.com 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А заплащане? Или безплатно? Нали знаете, че има цял раздел за обяви?

Работи се за червен кръст. Стига с това заплащане ще му върви стажа на момчето (програмиста).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Работи се за червен кръст. Стига с това заплащане ще му върви стажа на момчето (програмиста).

Казва го човека, който се хвали в авто раздела какви BMW-та имал и колко вдигали. Кажи, BMW-то си го купи с благотворителност ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,Разбира се, че срещу заплащане. Но този аспект ще се обсъди с хората, които отговарят на изискванията и чиито реализирани проекти видя.Ще се радвам ако някой от Вас реши да покаже на ЛС или по мейл с какво се е занимавал, за да коментираме нещата по-нататък.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Казва го човека, който се хвали в авто раздела какви BMW-та имал и колко вдигали. Кажи, BMW-то си го купи с благотворителност ли?

Ти от сарказъм не разбираш ли? !

off. BMW не съм го купил от благотворителност. Други въпроси ? ... а и не вдигат много ако ще си по спокоен. Поне за мен не е много.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Търся програмист на свободна практика за работа по разнообразни проекти - дългосрочно.Отлично познаване на php (oop, pattern design) MySQL.  Познаването на Zend/Symfony е голям плюс.Моля изпращайте проектите по които се работили на мейл gery.avonavi@gmail.com 

 

Ти кажи първо к'ви кинти ще даваш? :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от tovamieimeto98
      Добър вечер.
      Въпросът ми не свързан с някаква програма.
      Занимавам се с програмиране от около година. Насочил съм се към web development, по - скоро php web dev.
      Знам това - онова(php функции, OOP), владе малко бази данни(mySql), html/css и малко js/jquery. Имам също и няколко проекта, общо взето CRUD, регистрации, логвания, коментари, тн... Общи неща.
      Въпросът е, че вече искам да започна като junior или стажант някъде, но не съм сигурен дали съм готов. Може ли някой запознат да ми разясни горе - долу как стоят нещата, на кое да наблегна, кое да науча.
      Благодаря 
    • от c3p0
      Ще създам нова MySQL база данни и се чудя кой от многото възможни енкодинги да избера като най-подходящ за кирилица.
      Преди съм бил създал една MySQL база данни с енкодинг: utf8_swedish_ci;
      Преди съм бил създал една MySQL база данни с енкодинг: utf8_general_ci;
      Кой от двата енкодинга е подходящ за кирилица или пък някой друг е по-подходящ?
         
    • от Благой Великов
      Здравейте. Реших да си купувам някаква гейминг машина от среден клас. Може ли да ми помогнете с избора на части или да ми предложите направо готова конфигурация. Парите С които разполагам са около 2300 2400 лева. Благодаря предварително.
    • от Chris Panov
      Здравейте,
      В момента имам сериозен проблем със взимането на броят на елементи в даден вектор.
      vec.size(); и  
      sizeof(vec) / sizeof(vec[0]); не работят. Програмата те пита за брой ключове за даден тест, въвеждаш ключовете, после въвеждаш и отговорите, които са били дадени, и програмата ги сравнява и в зависимост от това колко верни отговори имаш ти дава точки. Ключовете и дадените отговори са тип char. ("A", "B", "C" etc.)
      Ето го и кода, като повечето съм го направил на коментар за да си тествам само функцията която извежда броя на елементите.
      #include "stdafx.h" #include <iostream> #include <vector> #define CONSOLE_LOG(x) std::cout << x; std::vector<char> keys = {'A', 'B', 'C', 'D', 'E'}; std::vector<char> studentAnswers; int n, points = 0; char key, answer; template <typename T> T vecSize(std::vector<T>& vec) { T size = vec.size(); return size; } /* template <typename T1> void enterKeys(std::vector<T1>& k) { CONSOLE_LOG("Please enter the number of keys: "); std::cin >> n; for (int i = 0, counter = 1; i < n, counter <= n; i++, counter++) { CONSOLE_LOG("Key " << counter << ": "); std::cin >> key; k.emplace_back(key); } } template <typename T2> void enterAnswers(std::vector<T2>& stAns) { for (int i = 0, counter = 1; i < n, counter <= n; i++, counter++) { CONSOLE_LOG("Answer " << counter << ": "); std::cin >> answer; stAns.emplace_back(answer); } } template <typename T3> void getGrade(std::vector<T3>& x, std::vector<T3>& y) { for (int i = 0; i < n; i++) { if (x[i] == y[i]) { points++; } } CONSOLE_LOG("Points: " << points); } */ int main() { /* enterKeys(keys); enterAnswers(studentAnswers); getGrade(studentAnswers, keys); */ std::cout << keys.size() << std::endl; std::cout << vecSize(keys) << std::endl; std::cin.get(); std::cin.get(); std::cin.get(); return 0; } Опитах всевъзможни начини, и пак не става. Идеята е да заместя n променливата със броя на елементите от вектора. Програмата върви по един и същи начин, защото все пак в n променливата запазваме големината на вектора, но бих искал да си го направя с функция.
      Както виждате на края на програмата си извеждам тестове. Първият, който си е по конвенционалният метод си работи сам по себе си, но пък във for цикъл не бачка.
      А вторият е функцията която съм направил. Проблемът е че ми извежда непознат символ - "�"
      Проблемът е че типът на елементите във вектора е char, защото като го направих с int тип си работеше както трябва.
      Бих бил изключително благодарен ако някой може да ме насочи и да ми бутне едно рамо :)
    • от PopPop
      Здравейте!
      Имам нужда от малка консултация. Мой близък започна да се занимава с програмиране и съвсем в началото, с акцент върху PHP и JS. Има проблем с решаването на няколко задачи и реших да потърся помощ тук при вас. Предполагам, че няма да отнеме повече от 2-3 часа и разбира се ще заплатя за услугата. Подробностите можем да уточним на лични. Благодаря за отговорите предварително!
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.