Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,имам един доста стар компютър,който не използвам често,но все пак реших да му преинсталирам windowsa.Правя преинсталация за първи път и не знам как да инсталирам драйверите за интернет.Пробвах с Realtek LAN Driver ,но не ми се получи нещо . Може ли малко помощ? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Напишете какива ви е LAN картата за да проверим за драйвери.И в какъв смисъл не ви се получи?Не могат да се инсталират или нещо друго.

Щракнете Старт, изберете Контролен Панел, отворете Изпълнение и поддръжка, и след това щракнете върху Система.В раздела Хардуер, щракнете Диспечер на устройствата и вижте има ли жълта въпросителна на устроиството.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това ли трябва да е?

Инсталирайте Speccy 1.24.632  и кажете марка и модел на Дънната платка, за да немерим нужните ви драйвери.

Погледнете и тази тема http://www.kaldata.com/forums/topic/192059-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D1%81/

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

сега ще инсталирам...

аз имам everest не е ли същото?

post-345810-0-67912600-1389805329_thumb.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

сега ще инсталирам...

аз имам everest не е ли същото?

цъкни на "motherboard" и пиши модела.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

сега ще инсталирам...

аз имам everest не е ли същото?

Дай да видим където пише Motherboard

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре, но мръдни плъзгача нагоре да видим какво пише най-горе.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте отново...пак имам проблем!Компютъра се включва много бавно и веднага забива,нищо не иска да отвори...какво да правя? :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Странно - преинсталацията доколкото си спомням я направихте преди 5 дена.

След като зареди Уиндоуса, въобще ли е неизползваем компютъра? Не може да влезете в сайт или да стартирате програма?

Има ли антивирусна!

Опитахте ли в Safe Mode дали пак забива?

Какви са температурите на компонентите?

Огледайте дънната платка за подути кондензатори.

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Включвам го,стига до десктопа,инсталирах му аваст и ми излиза нейния балон,който е червен и няма букви а само ??????????????????????-вяпроси и виждам че е изключена...не мога да видя температурата,забива и не ме пуска и другото което е постоянно му свети червената лампа-не спира да мисли...След близо 20 мин. зареждане стигнох до еверест :D...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Явно при самата преинсталация сте сбъркала нещо в езиковите настройки..

А Аваст като го инсталирахте, регистрирахте ли го на сайта?

Опитайте в Safe Mode. Рестарт, помпиш F8 от появилото се меню, избери Safe Mode witch Networking,

Изтегли и сканира с Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300 Final

провери със Specy кава е тмепературата на процесора, и най-вече дали под Safe Mode пак ще забива?!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ми дава да го избера с f8 нито със стрелките,авастата не съм я регистрирала само и въведох ключа...температурата е около 32/4 градуса

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

При рестарта, веднага помпиш f8 и ти излиза меню с тези възможности http://uroci.net/uploads/Image/kal_win2ksafemode2.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не можеш да влезеш в Safe Mode или въобще не ти показва това меню след като помпиш f8?

Опитай, след като зареди ОС това - Start -в  Run пишеш msconfig и натискаш Enter , после на boot таба избираш safe boot, натискаш OK и рестартираш и трябва след рестарта да влезе в Safe Mode . Там изтелги МВАМ и сканирай за вируси, и сподели дали забива и в този режим

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Чак сега се рестартира и влезна в safe mode :D Сканирах-няма виуиси и спря интернета

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Щом няма вируси и температурите са в норма, имам съмнения в харда..

Опитай с друг кабел за харда..

Огледа ли за подути кондензатори по дъното?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

няма подути кондензатори,обаче рестартирах системата да се махна от safa mode,защото не знам как да си пусна интернета :( обаче сега не забива и си върви нормално

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

няма подути кондензатори,обаче рестартирах системата да се махна от safa mode,защото не знам как да си пусна интернета :( обаче сега не забива и си върви нормално

ако искаш под safe mode да има интернет избери safe mode with networking.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

аз  направо пускам диска с windowsa и отначало всичко :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.