G.I.Ganev 39 Докладвай публикувано 17 януари 2014 Здравейте,не мога да разбера каква е камерата на лаптопа ми,и не намирам драйвери за нея.Модела на лаптопа е дел инспирон 3521(8гб рам,и5-3337у,хд 4000+ати8730м,1 тб хдд...).Как да разбера каква камера има,също така не намирам драйвери за уифи?На сайта им има драйвери за кво ли не,ама не и за камерата.С операционна система уин7 х 64 бита съм прясно инсталирана.Моля някои по-вещ от мен да ми помогне,благодаря предварително! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11431 Докладвай публикувано 17 януари 2014 Свали си тази програма и пробвай с нея. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
G.I.Ganev 39 Докладвай публикувано 17 януари 2014 ок ще пробвам Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
С. Кондуров 506 Докладвай публикувано 17 януари 2014 (редактирано) Опитай с това Dell PC Diagnostics сигурен съм, че и не виждаш камерата в дивайс мениджъра, затова ти давам този инструмент. Скролваш малко надоло ще видиш: Quick, Complete Sympton, Hardware, Software. Като ги видиш тези неща цъкаш на Hardware, след това - Camera, после цъкаш в дясно на Run Diagnostic, ще ти изкочи прозорец, даваш Yes agree, и си ти. Редактирано 17 януари 2014 от С. Кондуров (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
G.I.Ganev 39 Докладвай публикувано 17 януари 2014 нито камера,нито уифи...с коя програма да видя камерата?нещо нямам и уифи.Опитай с това Dell PC Diagnostics сигурен съм, че и не виждаш камерата в дивайс мениджъра, затова ти давам този инструмент. Скролваш малко надоло ще видиш: Quick, Complete Sympton, Hardware, Software. Като ги видиш тези неща цъкаш на Hardware, след това - Camera, после цъкаш в дясно на Run Diagnostic, ще ти изкочи прозорец, даваш Yes agree, и си ти.след стъпка 2 не продължава...инсталира се едно приложение и до там(дел систем детект )...., не продължава. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Gangosa 505 Докладвай публикувано 17 януари 2014 нито камера,нито уифи...с коя програма да видя камерата?нещо нямам и уифи.след стъпка 2 не продължава...инсталира се едно приложение и до там(дел систем детект )...., не продължава.Емо Костов ви е написал програмата тея малко над 4 гигабайта теглите я и се радвате на драйвърите Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове