Windo 27 Докладвай публикувано 19 януари 2014 Здравейте приятели , преди един-два дена успях да орежа магеята си до гол grub и в крайна сметка си качих новото убунто да си припомня gnom времената. То не ,че е голям проблем и ми е нещо много важно и ценно ама, вътрешно ме чопка. Качих си компиз, с всичките му възможни притурки и чудесиики, направих си кубче от четри екрана и така. Тук ми идва и проблема. Преди време когато пак бях с убунто 10 и нещо когато врътвах екраните самият куб се отдалечаваше (има го на повечето линукси като опция) , а сега не мога да открия точно от къде се настройваше тази опция. Ако някой се сеща на прима виста бескрайно благодаря, ако ли не... е след още няколко часа ровичкане из настройките може и да ми извади очите от някъде Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
ivoarch 1712 Докладвай публикувано 19 януари 2014 (редактирано) Приятно правене на кубчета Редактирано 19 януари 2014 от ivoarch (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Windo 27 Докладвай публикувано 20 януари 2014 Мерси ти много , въпреки че си я намерих опцията . Щеше да ми извадо очите Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове