KamozZze 1 Докладвай публикувано 19 януари 2014 Здравейте, имам проблем с моя SGS II. Купих си го 2-ра ръка с инсталиран Cyanogenmod 9. Реших да го махна и да сложа официален 4.1.2 JellyBean. Всичко беше наред, включи се, но ми излезе съобщение SIM Network Unlock PIN. Оттам нататък не знам какво да правя. Не е руутнат, фърмуера го изтеглих от SamMobile. Пробвах и с 4.0.4, но резултатът беше същият. Не искам да е руутнат и да е с къстъм ром. Да не би рома да не е за нашия регион или проблемът е друг?? Благодаря предварително! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Отто Скорцени 2528 Докладвай публикувано 19 януари 2014 (редактирано) Здравейте, имам проблем с моя SGS II. Купих си го 2-ра ръка с инсталиран Cyanogenmod 9. Реших да го махна и да сложа официален 4.1.2 JellyBean. Всичко беше наред, включи се, но ми излезе съобщение SIM Network Unlock PIN. Оттам нататък не знам какво да правя. Не е руутнат, фърмуера го изтеглих от SamMobile. Пробвах и с 4.0.4, но резултатът беше същият. Не искам да е руутнат и да е с къстъм ром. Да не би рома да не е за нашия регион или проблемът е друг?? Благодаря предварително! Най вероятно телефонът ти е кодиран или си си изгубил Имей-яНай вероятно телефонът ти е кодиран или си си изгубил Имей-я Редактирано 19 януари 2014 от Архангел (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
killchain 6598 Докладвай публикувано 19 януари 2014 Най вероятно телефонът ти е кодиран или си си изгубил Имей-я За първото съм съгласен, че е най-вероятната причина, но второто - как, по дяволите, се губи IMEI?... 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KamozZze 1 Докладвай публикувано 19 януари 2014 За първото съм съгласен, че е най-вероятната причина, но второто - как, по дяволите, се губи IMEI?...Но как е станало така?? Преди това си работеше добре, като изключим бъговете на Cyanogenmod-а. Разговорите чрез СИМ картата работеха без проблем. Странно... -.- Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 19 януари 2014 Предполагам ще намериш отговор на въпросите си - ТУК. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
KamozZze 1 Докладвай публикувано 19 януари 2014 Предполагам ще намериш отговор на въпросите си - ТУК.Вече писах там. Стигнах до решението утре да го заведа на сервиз. И без това нямам време да се занимавам с телефончето. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 19 януари 2014 Ами това е най-доброто решение според мен. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
killchain 6598 Докладвай публикувано 19 януари 2014 В темата с въпросния ROM няма ли писано нещо за радиото? Възможно е по-нов Android да иска по-ново радио - CM9 е базиран на Android 4.0 - и освен ROM-а (/system) да трябва да се флашне и радио (/radio). 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Отто Скорцени 2528 Докладвай публикувано 20 януари 2014 Отговарям-при флашването се случва да се затрие папката EFS в която е ИМЕЙ -я на телефона и е препоръчително винаги да й правиш бек-ъп.А решението ако е станало да си сложиш сервизен ИМЕЙ,защото телефонът ти иначе не става за нищо Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове