Майчето 1 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Преди 2 месеца го дадох за преинсталация и оттогава,както си работя картината замръзва Казаха ми,че може да е от видео картата.Как да я тествам и дали е възможно да е от нея? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
zlinaka 474 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Много почна да послъгваш или да си фантазираш... вчера преинсталирваше самА. 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 21 януари 2014 "Снощи много плаках.Някой ще ми каже ли защо? " Из форума на БеГеМама.... 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Майчето 1 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Много почна да послъгваш или да си фантазираш... вчера преинсталирваше самА.Чети "Преди 2 месеца го дадох" а преди два дена бях аз Много почна да послъгваш или да си фантазираш... вчера преинсталирваше самА. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
skalata_73 38925 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Много почна да послъгваш или да си фантазираш... вчера преинсталирваше самА.Ми щото и е скучно и като и видят аватара и си счупват краката да и отговарят Те за тва 3 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Майчето 1 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Ако някой има желание да ми помогне да пише,а не да се заяждате.........Ми щото и е скучно и като и видят аватара и си счупват краката да и отговарят Те за тва Не ми е скучно,а си имам проблем и затова съм тук!!! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
skalata_73 38925 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Ако някой има желание да ми помогне да пише,а не да се заяждате.........Споко бе -ей го на- и аз ти се връзвам Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
jonov 8092 Докладвай публикувано 21 януари 2014 ..... видят аватара и си счупват краката да и отговарят Те за тва Що , дали не си заслужава ? 4 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
skalata_73 38925 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Що , дали не си заслужава ? Мчи ето и аз са зарибих Ми...убава си е -ко да я прайш 3 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Не ми е скучно,а си имам проблем и затова съм тук!!!Заяждаме се,защото се държите несериозно.Нали ви написах какво точно да пишете в тази тема?Ако искате адекватна помощ,ще трябва да постъпите по адекватен начин. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Без умствен капацитет 1582 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Чети "Преди 2 месеца го дадох" а преди два дена бях аз че за 2 месеца го скапа ли, моя е на 3 год и нищо му нема 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 21 януари 2014 че за 2 месеца го скапа ли, моя е на 3 год и нищо му немаМоже и на 10 години да е,и пак да нямате проблеми.Може и на един ден да е,и да изпищите. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Без умствен капацитет 1582 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Може и на 10 години да е,и пак да нямате проблеми.Може и на един ден да е,и да изпищите.помисли какво се прави на компа за да скапе виндовса толкоз бързо 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
georgi6 267 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Малииии ша са изтрепете бе 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
grizzly. 2 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Майче-зайче, ако ме поканиш у вас на гости, ще ти сложа драйвер на звуковата карта и компютъра ти повече никога няма да забива! <3 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
skalata_73 38925 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Малииии ша са изтрепете бе Че туй маце за оттърване ли е Тазии темъ май ша вари у Празните приказки Ко пък-ша има много посетители-даже мое бием рекорда 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Crystal Sphere Error 404 или Kак да задаваме правилно въпроси Маичка,ти си Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Майчето 1 Докладвай публикувано 21 януари 2014 (редактирано) Заяждаме се,защото се държите несериозно.Нали ви написах какво точно да пишете в тази тема?Ако искате адекватна помощ,ще трябва да постъпите по адекватен начин. Редактирано 22 януари 2014 от Майчето (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
georgi6 267 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Че туй маце за оттърване ли е Тазии темъ май ша вари у Празните приказки Ко пък-ша има много посетители-даже мое бием рекорда Ако мацето от аватара е авторка на темата 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
skalata_73 38925 Докладвай публикувано 21 януари 2014 (редактирано) Ако мацето от аватара е авторка на темата Ако така да ,ама да не ти казвам като тийнеджър на какви виртуални любови съм попадал Ади тиху-ти сега,че Майчето сериозна Ша гледаме развоя на събитията Mайче,ако това си ти-напрау си объркала сайта И не са сърди ся-малко майтап да става Редактирано 21 януари 2014 от skalata_73 (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Добре,разбрахме що годе какъв е хардуера.Хайде сега да ни кажете,какво точно се случва,какви са симптомите,при какви ситуации се проявяват? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Без умствен капацитет 1582 Докладвай публикувано 21 януари 2014 да каже и каква ОС има Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Майчето 1 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Добре,разбрахме що годе какъв е хардуера.Хайде сега да ни кажете,какво точно се случва,какви са симптомите,при какви ситуации се проявяват?Ми,ако например чатя нещо или ровя в нета картината замръзва и с изключение на вентилаторите му всичко спира.Ако е в покой и мониторът е изгаснал,не иска да се включи и същата работа Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
onogondur 3112 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Тоя комп така или иначе работи на границите на възможностите си.Правена ли е оптимизация на системата?Проверявано ли е за вируси? Инак,от едната от снимките става ясно,че общо взето само харда е по-топличък.Сканирайте го с програмата HDTune за грешки и лоши сектори. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Майчето 1 Докладвай публикувано 21 януари 2014 Тоя комп така или иначе работи на границите на възможностите си.Правена ли е оптимизация на системата?Проверявано ли е за вируси? Инак,от едната от снимките става ясно,че общо взето само харда е по-топличък.Сканирайте го с програмата HDTune за грешки и лоши сектори.Действам но по-принцип това му е върховата темп,а нормално седи на 43-44 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове