Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте отново, имам следното запитване към Вас, проблемът е, че имам форма която дабавя данни, но като рефрешна страницата отново ги добавя как мога да оправя този проблем,също така може ли при цъкане на събмит след като изведе съобщение, че информацията е добавена да ме препраща на друга страница след определено време? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

след добавянето на данните направете един редирект с php обратно към страницата, на която ви е формата или където искате да отидете.

По този начин браузъра "ще забрави" за $_POST данните от формата и при refresh няма да се опитва да re-submit-не данните ви.

 

Относно препращането може да ползвате javascript.

 

п.п. Ако сте решили сериозно да се занимавате с програмиране разбирането на английски е необходимо, а дори може да се каже и задължително условие.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Там където пишете съобщението на следващият ред добавете 

<meta http-equiv="refresh" content="1; url=index.php">

като content = на секундите след които да се презареди страницата 

а url е страницата която да се зареди


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.