Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Неможах да намеря подобна тема. Затова създавам тази.

Та на въпроса ми инсталирах ако не се лъжа нещо подобно: http://aaron-a-arts.deviantart.com/art/Mac-7-Theme-160404668?q=boost%3Apopular+windows+7+themes&qo=47

Но като отвори папката за темата имаше накъкъв документ с линк. Копирах линка и изтегли това което беше.

Искаше инсталация и съответно аз го инсталирах. След като го рестартирах сичко беше много различно всяка икона беше променена, имаше rocketdock и много други глупости. Премахнах част от тях но другите седят :help wanted4: дори промени иконите за wi-fi, звук, батерия. Както още седят променените икони на коша и компютъра. И папките. Ще сложа малко снимки да разберете за какво става дума. На windows 7 съм като опитам да сменя темата става на windows classic. Неискам да преинсталирам компютъра :no-no: . Ако може някой да ми помогне много ще съм му благодарен! :)

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!

Ето и снимки:

post-328557-0-86419900-1391245735_thumb.

post-328557-0-60560900-1391245967_thumb.

post-328557-0-20224300-1391246011_thumb.

 

 

Редактирано от pipo26 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А защо не помислихте преди да инсталирате подобни глупости ? Съвета ми е да възстановите системата, ако разбира се System Restore има такава точка, или да поправите ОС с инсталационния диск.

 

ПС: Заглаавието на темата не отговаря на правилата, и темата не е за този раздел.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирал си някаква външна тема за Windows 7. Ето линк как може да се коригира този проблем.

 

Също така си смени заглавието на темата, за да не бъде изтрита:

"2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение." - едно от правилата на форума.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ясно ни е, че си инсталирал някакъв боклук, за който ти си нямаш и наредстава как омазва системата. Няма да те упреквам или нещо от сорта. Опитай от контрол панел да деинсталираш, тази тема като я търсиш по име. И друг път не инсталирайте подобни глупости, защото ще дойде момент в, който ще преинсталираш без уговорки.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ясно ни е, че си инсталирал някакъв боклук, за който ти си нямаш и наредстава как омазва системата. Няма да те упреквам или нещо от сорта. Опитай от контрол панел да деинсталираш, тази тема като я търсиш по име. И друг път не инсталирайте подобни глупости, защото ще дойде момент в, който ще преинсталираш без уговорки.

Няма да стане така колега. Постващия каза, че половината неща от темата са му в Recycle Bin. По-вероятно е да стане с връщане на системата или по-лошия вариант, който всеки избягва, макар че на мен ми е станало като навик и не ме притеснява - Чиста преинсталация на Windows ;)


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А защо не помислихте преди да инсталирате подобни глупости ? Съвета ми е да възстановите системата, ако разбира се System Restore има такава точка, или да поправите ОС с инсталационния диск.

 

ПС: Заглаавието на темата не отговаря на правилата, и темата не е за този раздел.

Как да го направя това с  System Restore?

Ясно ни е, че си инсталирал някакъв боклук, за който ти си нямаш и наредстава как омазва системата. Няма да те упреквам или нещо от сорта. Опитай от контрол панел да деинсталираш, тази тема като я търсиш по име. И друг път не инсталирайте подобни глупости, защото ще дойде момент в, който ще преинсталираш без уговорки.

Проблема е, че не е тема! И го няма там.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как да го направя това с  System Restore?

Проблема е, че не е тема! И го няма там.

 Добре де, кажи точно какво си инсталирал, за да проверим има ли възможност да се деинсталира. System restore или така наречените точки за възстановяване ще го имаш ако си го задал като опция на операционната система.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Добре де, кажи точно какво си инсталирал, за да проверим има ли възможност да се деинсталира. System restore или така наречените точки за възстановяване ще го имаш ако си го задал като опция на операционната система.

http://dox.abv.bg/files/listtree

Редактирано от pipo26 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

snow_leopard_skinpack_1_0_win_7_by_thedhruv-d739aoo

 Ами точно тема за изгледа на Windows. Виж в първия ми пост линка, който ти дадох.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от georgi999
      здравейте приятели може ли някой да ми каже как мога да създам десктоп приложение с джава и каква програма да си изтегля на която да се пише, и каква да бъде темата на приложението ,благодаря предварително 

    • от Georgi Kirchev
      Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 
      програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
      Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

      Условието е следното: 
      Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
       - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
       - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

      Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
       - ляв бутон на мишката.
       - опция от менюто .
       - клавишни ускорители.
       - бутон от инструменталната лента.
      В диалоговата кутия да има:
       - текстово поле за въвеждане на текст.
       - рамка със списък за шрифтове.
       - групова рамка.
       - бутон за приключване.

      Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
       
    • от altec
      здравейте хард диска ми по точно дял D се изтрива от само себе си с 3 хард диска съм не са ми правили проблеми проверени са на sentinental pro нямат лоши сектори ... когато си заключа компютъра за 2-3 часа и след това пиша си паролата отключва се и искам да отворя някоя игра примерно cs:go (който е записан в дял D) ми изписва "проблем в прекия път устройството или мрежовата връзка към които сочи прекия път "cs:go" не са налични уверете се че дискът е правилно поставен или че мрежовият ресурс е наличен и опитайте отново" пускам си антивирусната  avg  да сканира но нищо не открива и spyhunter съм пробвал пак нищо... ако имате някакви предложения за решаване на праблема оставете един коментар забравих да напиша че като го рестартирам компютъра и дяла пак се показва (предложете нещо без преинсталация че ме мързи 
    • от Alexandar Jelev
      Здравейте, искам  да попитам някой може ли да ми помогне за курсовата задача, ще му бъда изключително благодарен? :)
      Задачата е следната:
      Съставете програма с функции за:
      а) Въвеждане от клавиатура във файл и в масив ( чрез добавяне) данни за автобусни превози ( до 35 ) - Автогара Варна: маршрут, дата (1 до 31), номер на автобуса, фамилия на водача, брой пътници, цена на съответните билети, обща сума на билетите - през месец юли. Извеждане текущото съдържание на масива (файла) на екран;
      б) Извеждане на екран справка за всички превози през избран ден от месеца ( със запитване за нова справка);
      в) Извеждане на екран номерата на автобусите и общата сума на билетите от превозите, извършени с тях, подредени в низходящ ред по сумата.
                   Главна функция main() -с меню  за избор на функции и проврка за състоянието на данните.  Използване на функции с предаване на параметри.
       
    • от Petar02
      Здравейте,
      Имам за задача да създам база данни за мобилен оператор. Какъв вид заявка или отчет или таблица трябва да създам, с която всеки месец да се създава автоматична фактура с дължима сума според определени критерии (на какъв вид план си и каква трябва да бъде месечната ти такса). И също какъв вид форма трябва да направя, за да се плаща тази фактура.
      Благодаря предварително за оказаното съдействие.
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.