Archy 10 Докладвай публикувано 1 февруари 2014 (редактирано) Здравейте, трябва ми спешна и бърза помощ относно програмата. Днес като я стартирах и ми излиза грешка и програмата не може да се пусне. Ето я и грешката, моля за помощ! http://prikachi.com/images/809/7017809n.jpg Редактирано 1 февруари 2014 от Archy (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
С. Кондуров 506 Докладвай публикувано 1 февруари 2014 Fix Fl Studio Error 216 На мен гугъл не ми взе пари. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Archy 10 Докладвай публикувано 1 февруари 2014 Нито един от начините не се получи.. Чистих с Eset, чистих регистри, чистих какво ли не и не става.. Ако се опитам да преинсталирам програмата има ли шанс да се оправи? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Archy 10 Докладвай публикувано 1 февруари 2014 Моля за помощ! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
С. Кондуров 506 Докладвай публикувано 2 февруари 2014 Добре де преинсталирай я тая програма и кажи какво се е получило. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове