Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


http://prikachi.com/images.php?images/531/7018531d.jpg http://prikachi.com/images.php?images/533/7018533H.jpg http://prikachi.com/images.php?images/537/7018537k.jpg , Това е проблемът , към всички сайтове , трябва да потвърждавам  всеки път . А към ГООГЛЕ  няма зареждане

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имах аваста анти вирусна , след като я изтрих и стана проблема. Върнах времето на компютъра , но не помогна !!! 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имах аваста анти вирусна , след като я изтрих и стана проблема. Върнах времето на компютъра , но не помогна !!! 

Не съм сигурен дали ще помогне, но можеш да опиташ.

Теглиш си отново аваст и го инсталираш.

След това си изтегляш Avast uninstaler.

Стартирай го за да премахне Аваста.

Това ще стане под безопасен режим.

Вярвам че ще се справиш!!!

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сега ще пробвам този вариант със унинстала

Не помага този вариант !!! Нещо друго ???? Освен прейнстал на целия комп!!


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.