Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте! Вчера си поръчах нов джойстик и днес съответно го получих. Дотук добре, проблемът възниква от това, че когато го включих, всичко привидно работеше, джойстика свети, USB-то, което вкарвам в лаптопа също, дори в игрите мога да го ползвам, но когато вляза да си настроя контролите, те се припокриват. Джойстикът ми е Serioux Phantom 3000W, а ето и линк към сайта на производителя: http://serioux.com/products/gaming/ph3000w/phantom-3000w-ps3pc-wireless-vibration-gamepad. Към него получих и диск с драйвери, инсталирах ги, също така свалих този от сайта, инсталирах и него, и на работния ми плот се появиха две нови икони, съответно USB Network Joystick и Game option, с еднакво съдържание, а именно: http://prikachi.com/images/932/7028932W.png. Купих си го предимно за игри като PES 2014, Mortal Kombat ,Injustice и т.н., мисля, че всички схванаха. Проблемът ми идва от това, че като се опитам да си настроя контролите на PES 2014, по Default настройките ми изглеждат така: http://prikachi.com/images/942/7028942A.png. Не знам дали това е нормално, но както и да си ги настройвам, при натискане на бутоните, те два по два се припокриват и приемат стойност от съответните им. Не се сетих как по-точно да се изразя, затова нагледно ги групирах, за да Ви покажа: http://prikachi.com/images/948/7028948V.png. Например, когато натискам X, Y, B и А на джойстика, показва, че въртя десния аналогов джойстик, а когато натискам огледалните на X, Y, B и А, забравих точно как се казваха, показва, че въртя левия. Това става когато аз се опитам да си ги настроя както по принцип трябва да са си, а именно изглеждат така: http://prikachi.com/images/36/7029036q.png. Нов съм в сферата на джойстиците, затова може и да задавам тъпи въпроси с очевидни решения, но се надявам някой сред Вас да може да ми помогне. Също така знам, че не мога да очаквам много от подобен тип джойстик, но както споменах съм нов и го взех само докато свикна да играя с джойстик, защото не ми се дават 100 лева за оригинален, а в яда си да го счупя, докато се уча. Съжалявам за дългият пост и се надявам да не съм нарушил някое правило неумишлено, но се постарах да бъда максимално кратък и съдържателен.  :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ako е от емаг-просто го замени за друг и то да не е безжичен,до седмица от деня на покупка няма да имаш дерт със замяната.От евтините този горе-долу става SpeedLink 6535,върви му вибрацията,тръгва на повечето игри,които са и за геймпад и е на същата цена.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опитахте ли да настроите джоистика ръчно? Може би самите настройки на релийза са бъгави. Аз лично за настройка на джойстик по модела на XboX използвам x360ce, можеш да я провериш в гугъл.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В какъв смисъл да го настроя ръчно, ако е да променя контролите - да, дори описах какво става. Относно смяната, като го избирах гледах да става и за PC, и за PS3, но не мисля, че нещо е дефектен, просто аз си нямам и понятие, и не знам какво трябва да направя. Мисля си, че може да е нещо свързано с бутона Analog, когато го натисна левите бутони (не аналоговия джойстик) спират да работят, може ли да е нещо свързано с него? Предлагайте решения, колкото и тъпи и елементарни да Ви звучат, възможно е аз да съм пропуснал нещо или да съм сбъркал, евентуално. А относно предложението на ratewis, ще опитам и после ще пиша какво е станало, но междувременно, ако някой се сеща нещо, нека пише.  :)

Редактирано от AngelofDeath9 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Този геймпад не го разпознават някои игри,а вибрация няма да подкараш.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре, ще опитам да го сменя с този, който ти ми препоръча и после ще кажа как са се развили нещата. Моля темата да не бъде заключвана, за да не се налага да спамим в нова при евентуални проблеми.  :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре, ще опитам да го сменя с този, който ти ми препоръча и после ще кажа как са се развили нещата. Моля темата да не бъде заключвана, за да не се налага да спамим в нова при евентуални проблеми.  :)

Имаш и друг вариант-искаш си парите и си взимаш някои от тези-Logitech F510,Saitek P3600,Saitek P2700,но цената им започва х3 от закупения.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз не мога да го заменя, какво остава да ми върнат парите... Тези от eMAG са наистина страшни мошеници, просто е практически невъзможно да контактуваш с тях след вече направена поръчка. Писах им на няколко имейла, но без отговор, само автоматичен спам от типа на:

 

Mesajul 

Către: claims info bg
Subiect: (Темата на имейла, който съм им изпратил)
Trimis: (Датата и часът, когато съм им го изпратил) (UTC+02:00) Atena, Bucureşti, Istanbul

a fost citit la (Датата и часът, когато спамът им пристига) (UTC+02:00) Atena, Bucureşti, Istanbul.

Опитах да се свържа с тях и на предоставения телефон, но винаги линиите са заети, чакал съм и по 10 минути, но без успех... Преди може би повече от седмица вече им изпратих дефектния джойстик с услугата Pick up & return и оттогава нито мога да се свържа с тях по някакъв начин, нито те са се опитали да се свържат с мен, евентуално. Вече се чудя какво да измисля, за да се свържа по някакъв начин с тях и поне да ми върнат парите, аз ще си взема джойстик от другаде. Окончателно смятам повече да не си купувам нищо от тях, защото ако случайно нещо не му е наред, после абсурд да се обърне някакво внимание. Знам, че това не е много свързано с темата, но не смятах за нужно да правя нова, а и се надявах ако някой е имал подобен проблем на моя и е намерил решение на него, да ми сподели какво е то, или, евентуално, някой друг да предложи как да реша този проблем.  :huh:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз не мога да го заменя, какво остава да ми върнат парите... Тези от eMAG са наистина страшни мошеници, просто е практически невъзможно да контактуваш с тях след вече направена поръчка. Писах им на няколко имейла, но без отговор, само автоматичен спам от типа на:

Опитах да се свържа с тях и на предоставения телефон, но винаги линиите са заети, чакал съм и по 10 минути, но без успех... Преди може би повече от седмица вече им изпратих дефектния джойстик с услугата Pick up & return и оттогава нито мога да се свържа с тях по някакъв начин, нито те са се опитали да се свържат с мен, евентуално. Вече се чудя какво да измисля, за да се свържа по някакъв начин с тях и поне да ми върнат парите, аз ще си взема джойстик от другаде. Окончателно смятам повече да не си купувам нищо от тях, защото ако случайно нещо не му е наред, после абсурд да се обърне някакво внимание. Знам, че това не е много свързано с темата, но не смятах за нужно да правя нова, а и се надявах ако някой е имал подобен проблем на моя и е намерил решение на него, да ми сподели какво е то, или, евентуално, някой друг да предложи как да реша този проблем.  :huh:

И аз имах такива проблеми, на мейла ми отговориха само веднъж и то без задоволителен отговор. Само по телефон може да се оправи човек с тях.

На мен ми върнаха пари за стока, която не успяха да оправят 1 месец със същата услуга. Получават я, но няма никакво известие дали са получили нещо и до къде са стигнали с ремонта или каквото там смятат да правят. След поредното обаждане, следващият мейл беше за номер на банкова сметка на която да ми върнат парите- и ги върнаха.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Подкарах му вибрацията с малка заигравка в регистъра.

1 Инсталирате драйвърите от саита ---> http://www.serioux.com/uploads/support/common/3726d-Driver_PH3000W.rar

2 Разкачате приемника от усб  входа (ако е закачен).

3 Добавяте рег файла които съм прикачил.

4 Включвате приемника в усб входа.

5 Проверявате  в dxdiag.exe input device.

6 Играете. :)

Force Feedback е пробван на Dirt3 и работи отлично.

Операционна система windows7 enterprise x86

Преименувайте фаила които съм прикачил Serioux 3000w.txt на Serioux 3000w.reg (не ми дава да прикачам рег файлове)serioux 3000w.txtpost-28113-0-73240400-1393321051_thumb.p

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Радвам се,че си се оправил.Колкото за румънците-мотат те,ама накрая ти връщат парите.Иначе геймпад на средна цена (59 лв) Cyborg V3,за мен това е минимума.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте! Днес успешно ми беше заменен въпросният дефектен джойстик със SpeedLink Strike, но отново имам проблем. В опаковката нямаше диск и следователно аз свалих драйверите за него от сайта на производителя. Въпреки това джойстикът не тръгва на лаптопа ми, когато го свържа ми изписва "USB устройството не е разпознато", това става към който от осемте порта да го свържа. Проблемът е, че тръгна от първия път на лаптопа на съквартиранта ми, без да е инсталирал драйвърите за джойстика, на чист, преди няколко дни инсталиран, Windows 8.1. Освен това, на лаптопа ми по същия начин тръгна неговия джойстик, без да инсталирам абсолютно нищо. С Windows 7 SP1 Ultimate 64bit съм, ако някой се сеща за решение на проблема ми, да сподели, колкото и банално или глупаво да му се стори, може да допускам някоя елементарна грешка.  :)

Редактирано от AngelofDeath9 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
    • от даниел павелов
      Здравейте! Имам един проблем. След много разговори с майка ми се отказах от рисуването и сега се чудя с какво да следвам след 12-и клас, аз сега съм 11 - и клас. Дайте ми съвет. Търся някоя специалност, след завършването, на която да имам реализация и добро заплащане....
      По български съм добре
      По история брилянтен
      По английски живот и здраве ще държа изпит този септември за c1, но като цяло не ми вървят езиците
      По география съм добре.....
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.