Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Значи купих си нов комп. минаха 8 месеца и дъното изгоря , купих ново абсолютно същото , но дейността е много по слаба игри като far cry 3 , който играех на max video options сега на low не мога !!! Картата ми е същата процесора също . Характеристиките ми са : CPU:AMD PHEONOM II x4 3,2 ghz

RAM:10 GBVIDEO CARD : EVGA GTX560TI 448CORES UNLIMITED EDITION 318BITS GDDR5MOTHERBOARD :ASUS M4A785TD-V EVOНе съм update нищо по BIOS или други неща по простата причина , че не съм много на ти с тези дейности. Благодаря предварително . Ако искате да се свържете с мене skype : fearking 3  :wink12:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влизай в БИОС и провери какви честоти са зададени за процесора.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поради каква причина е изгоряло дъното - това установи ли се. Има вероятност да е засегната и друга част от хардуера. Носи на сервиз да се направи диагностика. Освен това мисля, че компонентите ти трябва да са все още в гаранция.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Освен това забравих да кажа нещо , когато си проверявам оценката на процесора ми пише AMD PROCESSOR UNKOWN MODEL , това също може да е нещо важно ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно е и процесора да е засегнат.

Влез в БИОС и погледни там какво пише за него.


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гледам в сайта на дъното, не всички процесори се поддържат от първата версия на биоса. Добавяни са нови процесори на 5 биоса. Ако елиминирате всички други причини, проверете версията на биоса http://www.asus.com/support/Article/563/Ако не е BIOS 2105 или BIOS 2103, може да се наложи флашване с по-нова версия. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socketAM3/M4A785TD-V_EVO/M4A785TD-V-EVO-ASUS-2105.zip

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ресет на cmos или обновявване на биоса в краен случай.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

    • от Ivailo Mihalev
      Здравейте! 
      От известно време имам проблем със зареждането на определени страници в интернет.Винаги ми излиза ''няма достъп до интернет'' а реално имам интернет. Имам втори компютър който е на същия интернет и при него няма никакъв проблем със зареждането на определени страници.Реших че имам някакъв вирус и сканирах с Malwarebytes Premium и той откри няколко заплахи след което ги изтрих но нямаше резултат.Долу-горе 50% от страниците не ми ги отваря.


      Поздрави!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.