niki_020 2 Докладвай публикувано 7 февруари 2014 (редактирано) Хора не играя игри и нямам много опит с тях. Попаднах на Euro Truck Simulator 2, чиято стара версия съм играл като дете и реших да я опитам. Инсталирах както беше описано в сайта от където я изтеглих, но при стартирането ми излиза прозорец: Euro Truck Simulator 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. От допълнителното инфо споделям това с Вас:AppName: eurotrucks2.exe AppVer: 1.1.41799.0 ModName: unknownModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000 Ще се радвам ако някой ми каже как да подкарам играта. Редактирано 7 февруари 2014 от niki_020 (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
diablo123 22 Докладвай публикувано 8 февруари 2014 Хора не играя игри и нямам много опит с тях. Попаднах на Euro Truck Simulator 2, чиято стара версия съм играл като дете и реших да я опитам. Инсталирах както беше описано в сайта от където я изтеглих, но при стартирането ми излиза прозорец: Euro Truck Simulator 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. От допълнителното инфо споделям това с Вас:AppName: eurotrucks2.exe AppVer: 1.1.41799.0 ModName: unknownModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000 Ще се радвам ако някой ми каже как да подкарам играта.С какъв уиндоус си? И покриваш ли изискванията? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове