Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте на всички, днес аз отново реших да се занимавам със старото си 10-годишно компютърче, най-после се реших да му добавя малко РАМ памет ( 512 MB SD RAM PC 2700), но нещо стана, не знам дали е от почистването с прахосмукачка - малко допрях някои платки с пластамасовата част :(  , но сложих 2 рам памети по 512 MB (взети на старо) плюс старата 256 MB, включих компа и едната рам почна да пуши и изгоря,  но май не беше само тя, защото след като махнах новите 2 остана само старата, включих и почна да си зарежда уина, но като стигна до въвеждането на парола мишката не реагираше и клавиатурата не реагираха, дадох рестарт и почна да се рестартира два-три пъти, изключих го. Забравих да спомена че компа беше на хибернация преди това, макар че едва ли е проблема от това. Също така да уточня че си беше изключен от тока. Та да ви питам какво може да е изгоряло покрай рама и дали с прахосмукачката може да съм направил белята. И най-важното - дали харда не е дал фира? Всякакви съвети ще са ми от полза. Благодаря преварително!

Редактирано от Борето (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най-много да са заминали слотовете, но не е изключено и нещо друго да е повлечено. Хард диска едва ли е засегнат.

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ама смяната на RAM-а я направи, докато компютъра беше в хибернация ли ?

След като е пушил RAM, какъв проблем търсиш в диска ?

Можеш ли да качиш някаква снимка на вътрешността на компютъра ?

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ама смяната на RAM-а я направи, докато компютъра беше в хибернация ли ?

След като е пушил RAM, какъв проблем търсиш в диска ?

Можеш ли да качиш някаква снимка на вътрешността на компютъра ?

Ами да, и то даже на 2 профила беше хибернацията, в смисъл на администраторски и на на гост, рамовете, както вече казах, бяха взети от магазин на старо, защото вече не се произвеждат нови, снимка ще направя ей сега, само да намеря фотоапарата.

Най-много да са заминали слотовете, но не е изключено и нещо друго да е повлечено. Хард диска едва ли е засегнат.

Не знам, дано да си прав за харда, а нещо от чистенето с прахосмукачката дали може да е ? Допрях мисля че дъното без да искам докато чистех.

Редактирано от Борето (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тези неща се правят при спрян и изключен от мрежата компютър.

Не знам. Може и нещо да си бутнал с прахосмукачката.

Дай една снимка.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тези неща се правят при спрян и изключен от мрежата компютър.

Не знам. Може и нещо да си бутнал с прахосмукачката.

Дай една снимка.

Ей-сега, беше спрян от контакта.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето две снимки, не знам дали се вижда, но единия слот на рама има едно черно петно.

 

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Борето (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.