Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×
Greak

Странен скрипт крашва постоянно при Windows XP

Препоръчан отговор


Здравейте, от време на време се появява това съобщение:

 

http://i.imgur.com/PCMIsU0.png

 

 5-10 секунди преди да ми излезе това съобщение лаптопа става много бавен и след като го спра се оправя. От какво може да е ? Не използвам Internet Explorer... ОС е инсталирана преди 2 часа. Като подробности не знам какво точно да дам.

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай да коригираш проблема с това!

 

Успех! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)
  • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай да коригираш проблема с това!

 

Успех! ;)

 

Засега не го е правило, но ще почакам още малко.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

При използването на коя програма се случват въпросното неприятно нещо ? Нещо при слушане на музика ? При гледане на флаш клипове ?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А,рестартира ли компютъра след като приложи Microsoft Fix it?!


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

При използването на коя програма се случват въпросното неприятно нещо ? Нещо при слушане на музика ? При гледане на флаш клипове ?

 

 

Chrome + Skype + Windows Media Player.

 

Eternal Life, не съм но ако пак ми го изпише ще го рестартирам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За да има ефект от фикса трябва да рестартираш компютъра.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

При мен се изписваше на Моцилата, деинсталирах и сложих по нова версия, за сега го няма.

Редактирано от balki65 (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирай за проба ако фикса не помогне един нормален плеър за аудио и друг за видео . Не използвай Медиа плеъра

Примерно за аудио - Уинамп 5.66  и за видео GOM Player- последната версия . Този проблем е наблюдаван понякога  и при използването на интегрирания в Хром  флаш плеър . Просто се преинсталира браузъра  с по-нова версия .

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай да коригираш проблема с това!

 

Успех! ;)

 

Проработи. Все пак благодаря на всички включили се в темата. :)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Maria Green
      Здравейте, празнуващи и почиващи, и работещи, и разбиращи!
       
      Трябва ли да направя нещо особено във връзка с прикачения файл? Съществува ли проблем, анализирайки данните? 
       
      Странното е, че не разбирам нищо от снимката, а това ми се изписва щом включа лаптопа. 
       
      Ще се зарадвам на подробен съпорт.
       
       

    • от kafenceto123
      Здравейте!
      Натъкнах се на проблем, докато се опитвах да преинсталирам чисто Windows 10 на лаптопа си Lenovo Legion Y520. Първо доста странно е, че когато включа или рестартирам лаптопа нямам достъп до Setup менюто, което по принцип се отваря с F2. Второ, когато натисна F12 при рестарт и вляза в Boot Manager-а, флашката на която съм свалил Windows-а не е засечена. На екрана се показват само хард дискът, ссд-то, ако не се лъжа имаше още две опции, едната от които беше Network Boot, а другата изобщо не си я спомням. След доста терзания успях да вляза и в Boot Menu-то, като използвах Shift + "Restart" метода, но и там не открих флашката. След още дълги минути на недоумение открих, че все пак флашката ми става видима в Boot Menu-то, ако изляза, съхранявайки промените (F10), независимо дали съм правил такива. След като изляза, натискайки F10, отново лаптопът ме прехвърля в Boot Menu-то и флашката е видима, но когато я кача над всичко останало и изляза, Windows се стартира, както обикновено вместо да ме препраща в инсталационното меню на новия софтуер.
      П.С. Нямам опция Security Boot, появява се единствено, когато се появява и флашката и е "Disabled".
      Ако имате някакви идеи какво се случва, бих бил безкрайно благодарен да ги споделите! 
    • от Roki_03
      Коя OS да избера за компютъра ми и какво трябва да инсталирам за да работи компютъра най-добре?
      HP WORKSTATION XW 4600
      CPU: Intel Core 2 Quad q6600, 2.40 Ghz, 4 ядра
      RAM: 4GB
      GPU: nVidia Quadro FX 3500
      Знам, че не е кой знае къв компютър, но ми върши работа!
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.