Премини към съдържанието
rarabg

Проблем с интернета след преинсталация.

Препоръчан отговор


Здравейте, немога да вляза в интернет след преинсталацията (1-та която правя), инсталирах някакви драйвери.С Win XP Sp3 съм.Ето снимки от Everest: http://s1309.photobucket.com/user/rarabg/library/?sort=3&page=1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това някакви драйвери не звучи много хубаво. Намери си драйверите от официалния сайт на дъното си. Ако имаш и външна Лан карта си намери драйвера и на нея от официалния им сайт.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами как да разбера каквъв модел са?Драйверите бяха от диск на Албатрон-дъното.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами как да разбера каквъв модел са?Драйверите бяха от диск на Албатрон-дъното.

Ако го пазиш още, инсталирай драйверите от него. Ако ли не дай ни точния модел на адаптера, за да ти намерим подходящия.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така щом си инсталирам драйверите от диска на Албатрон не трябва да имаш проблеми.Имаш ли външна Лан-Карта ?Също така задавал ли си някакви адреси?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами от снимките не се ли разбира, ако не откъде да видя модела?

П.С: Нямам външна лан-карта.

Редактирано от rarabg (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами от снимките не се ли разбира, ако не откъде да видя модела?

П.С: Нямам външна лан-карта.

Свали си актуална версия на програмата - в случая Everest от доста време е Aida64. Най-добре ще е да свалиш безплатна алтернатива като Speccy, и там да провериш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Свали си актуална версия на програмата - в случая Everest от доста време е Aida64. Най-добре ще е да свалиш безплатна алтернатива като Speccy, и там да провериш.

Тя тази "алтернатива" Speccy  е на път да измести доста програми от нишата .... :)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дайте снимка на Дивайс мениджера /Да се види положението с драйвърите!!!/

Публикувано изображение

 

Каква е причината за следното съобщение от снимките които сте публикували

 

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами незнам, излиза ми от 1 година, спря за 2-3 месеца, но пак започна да се появява.Ето:http://s1309.photobucket.com/user/rarabg/media/untitled5_zpsb4e29801.png.html

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вързан си към мрежа до колкото виждам или се лъжа? С зададени адреси ? За да ти показва такова съобщение има друг компютър с същия адрес.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да липсва ти видео драйвъра!

Публикувано изображение

 

Виж чрез Специ каква е видео картата /Или 2 снимка Details  да се търси чрез Hardware ids/

 

НО не би трябвало да имате проблем с интернета / или е въпрос на настройки за споделяне на мрежа

 

Вързан си към мрежа до колкото виждам или се лъжа? С зададени адреси ? За да ти показва такова съобщение има друг компютър с същия адрес.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вързан си към мрежа до колкото виждам или се лъжа? С зададени адреси ? За да ти показва такова съобщение има друг компютър с същия адрес.

Не съм вързан, това съобщение проблем ли е по-принцип?

П.С:Благодаря на всички, оправи се :).

Редактирано от rarabg (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не съм вързан, това съобщение проблем ли е по-принцип?

След като няма нет а имаш драйвъри!

 

Също така задавал ли си някакви адреси?

За свързване с интернет или е зададено Виндоус автоматично да си ги открие

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не съм вързан, това съобщение проблем ли е по-принцип?

П.С:Благодаря на всички, оправи се :).

Оправи се ама временно.И аз го имах точно същия проблем скоро.Обади се на интернет доставчика да ти каже някакъв DNS сървър,при мен така се оправи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.