Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте. Изведнъж се появи неочакван проблем с компютъра ми, не знам дали не е вирус. Не мога да гледам клипове в youtube, най-често стои само бяла страница. И за много други сайтове изведнъж стои само бяла страница и повече не може да зареди. Гледам нормално клипове във vbox7; влизам, чета и пиша в dir.bg. Но например в abv.bg не показва бутона за вход и не мога да си вляза в пощата. Facebook страницата въобще не можа да я изпише цялата, бутоните не действат. Yahoo.com само като чертички, не мога да вляза и в тази поща.Това е от два дена, преди това всичко си беше супер. Не знам какво да правя.

Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1.Какъв интернет браузър ползваш?!

2.Последната версия на Adobe Flash Player ли си инсталирала на компютъра?!

 

Ако не си ето ти изтегли си последната стабилна версия на Adobe Flash Player за Firefox,Safari,Opera

 

или

 

последната стабилна версия на Adobe Flash Player за Internet Explorer

 

Ако проблемът ти не се е оправил,пиши отново,за да видим как можем да ти разрешим проблема!

 

 

Успех! ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1.Какъв интернет браузър ползваш?!

2.Последната версия на Adobe Flash Player ли си инсталирала на компютъра?!

 

 

 

Браузърът ми е Google Chrome.  Може ли подходящ линк на Adobe Flash Player за този браузър. Автоматично ли ще го ъпдейтва или трябва да изтрия старата програма?

Редактирано от Biljana (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Браузърът ми е Google Chrome. 

Дава ми: Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available. Adobe Flash Player ми е XI.

Може би има проблем с интернет връзката, утре ще им се обадя.

 

Вече и клиповете във vbox7 не може да отваря.   :(

Редактирано от Biljana (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А с друг браузър същото ли е?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

изчисти си кеша и бисквитките,флашът ти е вграден в браузера,тъй че обнови самия браузер.

някъде видях,че може да се забранява вградения флаш и да се ползва външен,но който знае да каже как става.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А с друг браузър същото ли е?

Сега съм вече само с Internet Explorer, същото е. Само дето във vbox7 засега мога да гледам клипове. Google Chrome го изтрих и сега не мога да го инсталирам, не може да зареди страницата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте. Изведнъж се появи неочакван проблем с компютъра ми, не знам дали не е вирус. Не мога да гледам клипове в youtube, най-често стои само бяла страница. И за много други сайтове изведнъж стои само бяла страница и повече не може да зареди. Гледам нормално клипове във vbox7; влизам, чета и пиша в dir.bg. Но например в abv.bg не показва бутона за вход и не мога да си вляза в пощата. Facebook страницата въобще не можа да я изпише цялата, бутоните не действат. Yahoo.com само като чертички, не мога да вляза и в тази поща.Това е от два дена, преди това всичко си беше супер. Не знам какво да правя.

Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете.

http://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0/

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди да се отиде на процедура по преглед на системата за заразяване , добре беше автора на тази тема малко повече да обърне внимание на това което е написал колегата emil644466. Но по всичко личи че тук имаме човек не запознат с нещата кое как се прави .

Моя съвет е ако все пак се обърне автора на темата към отдела за "вирусология " и системата му се окаже чиста , да извика някой познат да му погледне системата изцяло . Не видяхме и една снимка от Диспечера на задачите за да има малко по голяма яснота какво работи на този компютър . Проблем с визуализацията на страници в интернет не винаги е свързан с наличието на зловреден код .

 

 
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

изчисти си кеша и бисквитките,флашът ти е вграден в браузера,тъй че обнови самия браузер.

някъде видях,че може да се забранява вградения флаш и да се ползва външен,но който знае да каже как става.

Изчистих кеша и бисквитките още снощи. Понеже нямах време да разбера, как да обновя браузера (Google Chrome) го изтрих. Сега обаче не мога да го инсталирам отново, защото страницата, която го съдържа не може да зареди.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изтегли си последната стабилна версия на Firefox,инсталирай я и сподели какво е станало! ;) 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Често добре се повлияват повечето проблеми свързани с лоша поддръжка и незнание от програмки, от сорта на CCleaner. Има и портативна версия, без инсталация. Да, не е задължително да е вирус, но пък момчетата от раздела тъй или иначе ще ти оптимизират до някъде компютъра, тъй че можеш и към тях да се насочиш. Аз лично към браузъра Firefox имам някаква органична нетърпимост, не знам защо, но пък и не мога да ти препоръчам това, което аз ползвам - стара версия на Opera... Като цяло, проблемите с браузъра може да ги оправиш с CCleaner, с подходящите настройки, да изчисти за предпочитане всичко... Надявам се, да си помниш паролите и потребителските имена в сайтовете... За настройките на CCleaner, бих ти препоръчал, на първо пускане да отметнеш всичко, абсолютно всичко, както за чистача, така и за регистрите...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изчистих кеша и бисквитките още снощи. Понеже нямах време да разбера, как да обновя браузера (Google Chrome) го изтрих. Сега обаче не мога да го инсталирам отново, защото страницата, която го съдържа не може да зареди.

изтегли си го от тук http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51242

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Често добре се повлияват повечето проблеми свързани с лоша поддръжка и незнание от програмки, от сорта на CCleaner. Има и портативна версия, без инсталация. Да, не е задължително да е вирус, но пък момчетата от раздела тъй или иначе ще ти оптимизират до някъде компютъра, тъй че можеш и към тях да се насочиш. Аз лично към браузъра Firefox имам някаква органична нетърпимост, не знам защо, но пък и не мога да ти препоръчам това, което аз ползвам - стара версия на Opera... Като цяло, проблемите с браузъра може да ги оправиш с CCleaner, с подходящите настройки, да изчисти за предпочитане всичко... Надявам се, да си помниш паролите и потребителските имена в сайтовете... За настройките на CCleaner, бих ти препоръчал, на първо пускане да отметнеш всичко, абсолютно всичко, както за чистача, така и за регистрите...

 

 

Моля ви, препоръчайте ми линк за CCleaner. Никога не съм работила с него, дано да не направя беля.  :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Моля ви, препоръчайте ми линк за CCleaner. Никога не съм работила с него, дано да не направя беля.  :)

Ето линк към портативната версия (не е нужна инсталация). Нужно е да се разархивира преди това, разбира се... За всеки случай давам линк и към стандартната версия. Това е страницата на Piriform, създателите на програмката, а също така и на още три полезни и безплатни приложения. За всичко това си има Google, но както и да е... ;)

 

В настройките на програмата, поне първия път отметни всичко (така поне ми е по-лесно да ти го обясня), в случай, че не разбираш кое за какво е. Имам предвид в двете секции на Cleaner прозореца, както и в Registry. В опциите погледни дали има чавки за файлове в кошчето, по-стари от 24 часа и ако има, махни чавката. Същото и на временните файлове.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изтегли си последната стабилна версия на Firefox,инсталирай я и сподели какво е станало! ;)

 

Имам Firefox в компютъра, който се ъпдейтва редовно. Пробвах с него, по-зле е.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето линк към портативната версия (не е нужна инсталация). Нужно е да се разархивира преди това, разбира се... За всеки случай давам линк и към стандартната версия. Това е страницата на Piriform, създателите на програмката, а също така и на още три полезни и безплатни приложения. За всичко това си има Google, но както и да е... ;)

 

В настройките на програмата, поне първия път отметни всичко (така поне ми е по-лесно да ти го обясня), в случай, че не разбираш кое за какво е. Имам предвид в двете секции на Cleaner прозореца, както и в Registry. В опциите погледни дали има чавки за файлове в кошчето, по-стари от 24 часа и ако има, махни чавката. Същото и на временните файлове.

 

Благодаря, изтеглих си портативната версия. Има два .exe файла, единия CCleaner.exe, другия е CCleaner64.exe, предполагам, че трябва да пусна втория. Страхувам се да не изтрия някой важен файл в компютъра ми като маркирам всички отметки. В описанието на програмата пише, че това е единствения проблем, който може да се получи, ако човек не разбира (т.е. като мен :) ) Компютърът ми е пълен с информация около 400 ГБ, която не искам да загубя.

изтегли си го от тук http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51242

Благодаря, успях да изтегля и инсталирам Google Chrome, сега работя с него. Предпочитам го, макар че един познат ми каза, че Google Chrome е по-лесно уязвим за хакерски атаки - не знам дали е така и дали това не се е случило.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря, изтеглих си портативната версия. Има два .exe файла, единия CCleaner.exe, другия е CCleaner64.exe, предполагам, че трябва да пусна втория. Страхувам се да не изтрия някой важен файл в компютъра ми като маркирам всички отметки. В описанието на програмата пише, че това е единствения проблем, който може да се получи, ако човек не разбира (т.е. като мен :) ) Компютърът ми е пълен с информация около 400 ГБ, която не искам да загубя.

 

Нищо важно няма да ти изтрие програмата,бъди спокойна,даже обратното ще те освободи от натрупания излишен боклук в компютъра ти!

 

 

Благодаря, успях да изтегля и инсталирам Google Chrome, сега работя с него. Предпочитам го, макар че един познат ми каза, че Google Chrome е по-лесно уязвим за хакерски атаки - не знам дали е така и дали това не се е случило.

 

Твоя познат много добре те е посъветвал,хрома е пълна шитня и аз преди го ползвах,ама като взе да ми крашва за щяло и нещяло и го махнах завинаги!По добро от Firefox-a засега за мен няма,нито един път не ми е крашнал досега,бърз е и е удобен! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди два дена си кумих лаптоп HP с уиндоус 8 вклучихго всичко беше наред след кото го изклучих и пак го включих ми излезе това на екрана  http://i1.wp.com/itsolutionsblog.net/content/uploads/IMAG0541.jpg  можели някои дами обясни какво е това и как е станало извинявям се ако не е мястото тук за този вапрос

Редактирано от pav8211 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди два дена си кумих лаптоп HP с уиндоус 8 вклучихго всичко беше наред след кото го изклучих и пак го включих ми излезе това на екрана  http://i1.wp.com/itsolutionsblog.net/content/uploads/IMAG0541.jpg  можели някои дами обясни какво е това и как е станало извинявям се ако не е мястото тук за този вапрос

 

Просто отвори нова тема с този текст, ще ти отговорят.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

какда пусна нова тема  :(

 

Кликаш горе на "Проблеми и дискусии".  (Точно под бутоните на бара "Блогове" и "Галерия"). Това ще те изведе във форума  "Проблеми и дискусии". Горе вдясно (над синята лента) има един черен бутон, на който пише "Нова тема". Натискаш там и пускаш нова тема с твоя проблем.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от transcend92
      със Intel 2300 съм ядрата стигат до 65 градуса
      със един вентилатор на кутията съм 
      това става когато играя игри 
      играя Fortnite, PUBG със Nvidia - 1050ti 4gb 
      PC кутия е на Raidmax Vortex V4 404WBG
      ето и снимки

      какво трябва да направя за да не стига тези температури докато играя
      имам опция за още 3 вентилатора 
      2 x 120 мм (опционален, отпред)
      1 x 120 мм (опционален, отгоре)
      ако сложа тях ще си реша ли проблема ?
       
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.