Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Както си работеше, изведнъж програмата ми направи проблем. Работя с нея от доста години, но не ми се е случвало досега, или ако е ставало нещо подобно, то се оправя след като рестартирам компа. Сега и това не помага!

Чрез нея изпращам и получавам файлове с телефона си през Bluetooth към компа и обратно. Проблемът е, че мога да получавам файлове от компа към телефона ми, но не мога да изпращам от телефона към компа? Когато започне изпращането, веднага се прекратява със съобщение на телефона ми: "Отдалеченото устройство отхвърли вашата заявка", а на компа ми изписва това:

 

Публикувано изображение

 

От реинсталация ли се нуждае програмата, или какво? :( Спешно ми е! Моля, помогнете!

Редактирано от fortminor (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преинсталираи самия драйвер на BlueSoleil трябва да имаш диск за тази работа.Ако син с Windows 7 драйвера ще ти го намери сам.Преинсталирваш го и няма да имаш проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Никога не съм я харесвал тази програма и честно казано до сега винаги ми е създавала главоболия. Да не забравяме, че не е и безплатна и само може да се предполага от къде сте я изтеглили и как сте я активирали т.е . нормално е да имате проблем!?!?!?

Защо обаче не използвате вграденият във ОС инструмент. Наличен е както за XP, така и за Win 7 :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преинсталирах я и пак същият проблем! :no-no::(

Редактирано от fortminor (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробваи да изтриеш сдвояването на устройствата и пак да ги сдвоиш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробваи да изтриеш сдвояването на устройствата и пак да ги сдвоиш.

Ами точно това стана с преинсталацията. Когато изтрих програмата и я инсталирах наново, телефона и компа трябваше наново да се свържат за "пръв път", но пак не успях да кача файловете на компа ми. А място в диска си имам, да кажеш, че от това е проблема, не е. :mad:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Оправи се! Не знам как, но се оправи! Днес просто си включих компютъра и пробвах да изпратя файловете и се изпратиха! :) Може би просто е трябвало да рестартирам компа след инсталацията. Благодаря много на всички за отговорите :wink12:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.