Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравеите искам да попитам как да реша един проблем с nokia lumia 625

 

значи проблема е следня след като се опитам да вляза в acc в мицрософт ми изписва че нчмам добра връзка или съм в друга страна

 

опитах и с друг acc пак не стана опитах да сменя държавата пак не стана опитах и с фабричните настроики пак не стана

 

потърсих и в гоогъл за решение не намерих нищо

 

ето и малко снимки:

 

 

 

 

 

 

Благодаря предварително за вашите отговори :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравеите искам да попитам как да реша един проблем с nokia lumia 625

 

значи проблема е следня след като се опитам да вляза в acc в мицрософт ми изписва че нчмам добра връзка или съм в друга страна

 

опитах и с друг acc пак не стана опитах да сменя държавата пак не стана опитах и с фабричните настроики пак не стана

 

потърсих и в гоогъл за решение не намерих нищо

 

ето и малко снимки:

 

Благодаря предварително за вашите отговори :)

Има цял раздел за телефони Нокия, какво не ви хареса в него?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не намерих ништо свързано с този проблем в раздела но не бях обърнал внимание на раздела защото този проблем го имам от когато ъпдеитнах системата до lumia black

 

а не знам как да върна ъпдеита

 

някои да има идеи ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не намерих ништо свързано с този проблем в раздела но не бях обърнал внимание на раздела защото този проблем го имам от когато ъпдеитнах системата до lumia black

 

а не знам как да върна ъпдеита

 

някои да има идеи ?

Провери си акаунта за Майкрософт дали е правилно настроен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

След един друг такъв случай се оказа че проблема е в настройките на оператора vivacomи между другото снимки се правят с натискане на windows клавиша и клавиша за камерата


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а примерно сега ако го занеса в един от офисите на виваком те ще ми признаят ли гаранцята или не

 

телефона не е падал и е съвсем нов на 1 седмица и update lumia black беше направен като го взех

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Щом си техен абонат и телефона е взет от тях дано преди това изчисти всички съмнения че може да е твоя грешка: слаб сигнал, wi-fi, грешно въведени парола и/или потребител и т.н.темата за която говоря е за лумиа 520 и там се стигна до подобна ситуация след reset на телефона

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

стана отидох в един фр и понеже тои има wi-fi успч да влезе явно е било от нета на vivacom :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Велико Русанов
      Здравейте банда.Имам проблем с усилвател Onkyo A-8015.Ползвам го от дълго време и съм доста доволен от работата понеже не ми е даваш дефекти но уви днес като го включих не пработи.....когато го включа в контакта и натисна Power бутона си светнат копчетата но преди се чуваше едно реле дето щтрака а сега не се чува и незнам какъв ми е проблема.Само да вмъкна че до посшвдното изключване на усилвателя всичко си беше ок просто сега като го включих се яви проблема(не се е чувал никакъв шум или изпукало нещо)просто релето не превключва.Та ако може да ми помогнете!!!БЛАГОДАРЯ :)
    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.