Премини към съдържанието
papalin4o

Проблем със свързването на принтер към AirPort Extreme?

Препоръчан отговор


Здравейте.Днес си купих принтер.Свързах го към USB входа на AirPort Extreme.Рутера веднага разпозна принтера и му дадох да го споделя по домашната мрежа. След това четох, че е нужен Bonjour затова инсталирах и него и отметнах принтера да се споделя по интернет посредством Бонжур.Компютъра е с Win7. Добавих принтера и при него. Дадох една пробна страница да печата и всичко е шест от него.Обаче когато дам да печата от iPhone или iPad давам на търсене на принтер и ми пише, че не е открит такъв. Също така, незная дали трябва да се покаже и във AirPort Utillity до AirPort Extreme, защото съм със два рутера и двата се показват във AirPort Utillity.Също така, принтера съм го свързал със стандартният кабел USB за принтер /един като квадрат/, а не във USB гнездото на принтера /довечера ще си купя такъв кабел и ще пробвам/.Модела на принтера е Kyocera FS-2000DБлагодаря Ви и дано някой помогне, че целта на принтера ми беше точно да мога да печатам от всички устройства в мрежата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Greak
      Здравейте,
      Сдобих се наскоро с една стара клавиатура, която бих искал да използвам, но ме спира преходника, който използва:

       
      До колкото можах да се информирам, клавиатурата ми използва DIN 41524, което за жалост не ми помогна особено в търсенето. Търсих и в Aliexpress, както и в други сайтове, но не мога да намеря подходящия преходник към USB, с който да мога да използвам въпросната клавиатура. Бихте ли ми помогнали?
       
      Благодаря

    • от Семка
      Цялостно флашката съм я отписал и нямам надежда, че ще се оправи, въпреки, че този номер не го прави за първи път. Преди около година пак си промени обема от 8GB на няколко мегабайта, форматирах я напълно под Windows 10 и чудо, оправи се. Преди няколко месеца пак същото, обаче Windows не спаси положението. Пингвина (Linux) оправи нещата. Сега обаче каквото и да я правя, стои си с обем 3MB и до там. Наясно съм, че китайчета имат такива навици, но тва е флашка на HP закупена от легитивен магазин за техника, не помня за колко пари но не беше по малко от 20 лева. Та, преди да съм я хвърлил в кофата ако може да предложите някакво решение, ще се зарадвам. Реално веднъж да се оправи ми стига. Слагам и някаква ОС ако се наложи да преинсталирам и повече проблеми няма да имам с нея, защото проблема се опявява след форматиране, колкото и странно да звучи.
    • от leonsanchesss
      Здравейте, колеги 
      Мисля да си купувам принтер за това реших да попитам за съвети и препоръки.Спрял съм се на следните модели : 1.Canon Pixma MG3650        2.HP DeskJet Ink Advantage 3787 All-in-One        3.Canon iP7250
      Бюджета ми е около 150лв. Ще се използва главно  за принтиране на около 10-15 страници на ден.
       
    • от kafenceto123
      Здравейте!
      Натъкнах се на проблем, докато се опитвах да преинсталирам чисто Windows 10 на лаптопа си Lenovo Legion Y520. Първо доста странно е, че когато включа или рестартирам лаптопа нямам достъп до Setup менюто, което по принцип се отваря с F2. Второ, когато натисна F12 при рестарт и вляза в Boot Manager-а, флашката на която съм свалил Windows-а не е засечена. На екрана се показват само хард дискът, ссд-то, ако не се лъжа имаше още две опции, едната от които беше Network Boot, а другата изобщо не си я спомням. След доста терзания успях да вляза и в Boot Menu-то, като използвах Shift + "Restart" метода, но и там не открих флашката. След още дълги минути на недоумение открих, че все пак флашката ми става видима в Boot Menu-то, ако изляза, съхранявайки промените (F10), независимо дали съм правил такива. След като изляза, натискайки F10, отново лаптопът ме прехвърля в Boot Menu-то и флашката е видима, но когато я кача над всичко останало и изляза, Windows се стартира, както обикновено вместо да ме препраща в инсталационното меню на новия софтуер.
      П.С. Нямам опция Security Boot, появява се единствено, когато се появява и флашката и е "Disabled".
      Ако имате някакви идеи какво се случва, бих бил безкрайно благодарен да ги споделите! 
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.