Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте! Преди няколко дни имах същия проблем, който изписваше " Display driver has stopped responding and has recovered".Аз реших да ъпдейтна драйверите на видео картата и екрана вече не премигваше, но преди около седмица си преинсталирах win-a и пак същия проблем. Аз опитах да ъпдейтна пак драйверите, но този път не се получи и от тогава екрана премигва :/. Ако някой знае как може да се оправи проблема, моля, драснете по едно мнение :). Благодаря ви предварително!

post-337066-0-37268600-1393146066_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Кажи с какъв хардуер разполагаш, за да видим дали си инсталирал коректните драйвери.

2. Провери да не би видеокартата да прегрява.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Кажи с какъв хардуер разполагаш, за да видим дали си инсталирал коректните драйвери.

2. Провери да не би видеокартата да прегрява.

1. - Mobile Intel® 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)2.- Не знам как да провера :(

Редактирано от hardbass1014 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. - Mobile Intel® 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)2.- Не знам как да провера :(

 Инсталирай си програмата AIDA или Speccy и си кажи марката на дънната платка. От тази програма, може да видиш и какви са ти температурите.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Инсталирай си програмата AIDA или Speccy и си кажи марката на дънната платка. От тази програма, може да видиш и какви са ти температурите.

Предполагам, че имате предвид тази програмка :

AIDA64 Business Edition & AIDA64 Extreme Edition 2.50.2000 Final

: , тя е най-свалената в  zamunda.net


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предполагам, че имате предвид тази програмка :

AIDA64 Business Edition & AIDA64 Extreme Edition 2.50.2000 Final

: , тя е най-свалената в  zamunda.net

Без значение, целта е да кажеш марката на дъното и да си видиш тепмературите. Speccy също работи добре.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Без значение, целта е да кажеш марката на дъното и да си видиш тепмературите. Speccy също работи добре.

 Вградено - Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0 . Това ли е  ? Ако не е това , моля, напишете стъпките за проверяване на името и температурата на дъното :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Вградено - Intel GL40/GM45/GM47/GS45 Chipset - Graphics Controller 0 . Това ли е  ? Ако не е това , моля, напишете стъпките за проверяване на името и температурата на дъното :)

Какво пише на Motherboard. Може компютъра да ти е с 2 видеокарти.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Ето го и дъното.

Какво пише на Motherboard. Може компютъра да ти е с 2 видеокарти.

 

 

 Ето го и дъното.

Дънна платка -    Samsung RV410/RV510/S3510/E3510

Ето ги и температурите :

post-337066-0-73804700-1393147835_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това е лаптоп. Виж на дъното на капака точния модел. Ако си инсталирал AIDA отиди на  Computer-> Sensor и покажи всички температури.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така като ти гледам температурите не ми харесват. Послушай колегата Емко Костов и виж отдоло където е батерията трябва да имаш стикер с марката и точния модел на лаптопа. Препиши ги и ги пусни тук за да може да ти дадем точни драйвъри, защото в момента графичната/графичните карти използват уиндоуски драйвъри.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето ги и тях :

Темепратурите са високи.Ако това са ти температурите в ненатоварено състояние спирай лаптопа веднага. Ще трябва да го занесеш в сервиз за да се направи профилактика ( почистване и продухване от прах и ако се налага смяна на термопастата на процесора.) Ако продължаваш да го използваш така, няма да го имаш за дълго.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Темепратурите са високи.Ако това са ти температурите в ненатоварено състояние спирай лаптопа веднага. Ще трябва да го занесеш в сервиз за да се направи профилактика ( почистване и продухване от прах и ако се налага смяна на термопастата на процесора.) Ако продължаваш да го използваш така, няма да го имаш за дълго.

Да, това са температурите в ненатоварено състояние. Благодаря Ви за помощта ! :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, това са температурите в ненатоварено състояние. Благодаря Ви за помощта ! :)

От колко време имаш този лаптоп?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Марката е : Samsung NP - RV 510. Така пише от долу.

От колко време имаш този лаптоп?

От 2 години. Проблема си върви от 1 година насам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Марката е : Samsung NP - RV 510. Така пише от долу.

От 2 години. Проблема си върви от 1 година насам.

Олеле. Задължително на сервиз, да го почистят, че проблема няма да продъжли дълго.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Олеле. Задължително на сервиз, да го почистят, че проблема няма да продъжли дълго.

Благодаря ви! Ще го закарам на сервиз и ще си купя нов.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря ви! Ще го закарам на сервиз и ще си купя нов.

Не е нужно да си купуваш нов. И с новия ще стане същото ако не се прави подобна профилактика.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
    • от даниел павелов
      Здравейте! Имам един проблем. След много разговори с майка ми се отказах от рисуването и сега се чудя с какво да следвам след 12-и клас, аз сега съм 11 - и клас. Дайте ми съвет. Търся някоя специалност, след завършването, на която да имам реализация и добро заплащане....
      По български съм добре
      По история брилянтен
      По английски живот и здраве ще държа изпит този септември за c1, но като цяло не ми вървят езиците
      По география съм добре.....
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.