-
Подобни теми
-
от taika
Здравейте, искам да попитам дали е проблем, ако видео картата ми (Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4 GB) при натоварване, предимно при игри (от рода на GTA 5, Assassin's Creed Origin, Need For Speed Payback) е нормално и безопасно за нея да е натоварена на 99%?
Процесор: i7-7770HQ 2.80 GHz
RAM: 8 GB
(Lenovo Legion Y520)
Благорадя!
-
от Ne sum az
Здравейте. Искам да подобря звука на компютъра но не съм въобще запознат с аудио сферата. Засега съм си избрал тези слушалки. Знам че за тях ще имам нужда от усилвател и имам някакъв вкъщи - Yamaha AX-470 които е огромен и имам само захранващият кабел за него. (нямам никаква идея как се работи с него). Само трябва да си избера някаква Звукова карта или USB DAC. Разбрах че звуковите карти се смущават от целия този ток които е в кутията като този проблем го нямаме при DAC-овете. Но от друга страна не мога да намеря един DAC на изгодна цена. Като мисля че ви стана ясно че нямам никакви намерения да се занимавам професионално търся нещо което просто да е най-оптимално и да е добро качество за цената си. Засега съм си харесал само тази Звукова карта и нямам идея за добър DAC. Отворен съм за предложения.
Благодаря на всички !
-
от Александър Банов
Здравейте. 3.5мм порта на дъното не работи от около 2 години мисля че беше от прекалено натискане или нещо такава, както и да е. До сега съм карал само със слушалки с USB.
Имам и усилвател но нямам никаква идея как стоят нещата с аудио техниката и за това пиша.
Мисля да закупя и някакви нови слушалки като тези тук.
а ако разбера как да работя с усилвател обмислям това.
Какво може да се направи за да мога да ползвам 3.5мм слушалки с компютъра външна звукова карта ли ми трябва и това тук такова ли е :
ако не е какво е? И ако използвам външна звукова карта дали ще се загуби някакво качество на звука.
Благодаря на всички.
-
от cybercop
Ако някой ползва драйвър на Nvidia, свален, като .run файл от официалната страница, моля да ми каже, задължително ли е убиването на X сървъра по време на инсталацията. Става въпрос за 340 драйвър, който ползвам за G210 на най- експлоатираната си машина. Другото, което ме интересува е, има ли ограничения за ядрото. Конкретно ме интересува 2.6.32.ххх. В новите дистрибуции, инсталирам драйвърите от хранилищата и не ми се е налагало да ги свалям от външен източник. Не убивам и графичния сървър, а само рестартирам машината.
Благодаря предварително за отговорите !
-
от StarLeofN2
Здравейте , трябва ми помощ с намирането на драйвър за тъчпада на Asus X550LN . При комбинация от fn + f9 да се пуска или спира както е по принцип . Благодаря !
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение