Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Препоръчан отговор


Днес ми пристигна Блъди В3-то и си бях наясно, че за 3-тото и 4-тото ядро ще трябва да плащам, поразрових се из няколко сайта и видях следният руски http://tinyurl.com/lnjrejy .Копирах ИД-то на мишката линкнах след това блд. файла обаче няма никой .. даже пробвах 3-тото ядро да го цъкна и нещо зацепи и така и не се вкл. и мишката, как да е свързах я наново цъкнах 2-рото ядро с другата оправи се ама сега не смея пак да го кликна, че ми се струва, че нещо е станало с драйвъра след това линкване.Ако някой е чувал и знае как да се заобиколи това плащане ще съм му благодарен.Едит:Деинсталирах драйвърите, инсталирах ги наново и засега всичко е наред, вие сте наред да кажите има ли начин да не се плаща.Благодаря Предварително !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Моментът със заобикаляне на плащания не е за този форум...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Моментът със заобикаляне на плащания не е за този форум...

Аз питах тук, защото си мислех, че някой може и да се е натъкнал на решение, ама ема на пак се оказах в грешка.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от borislav tsonev
      Здравейте,Беше ми подарен IPHONE 8, но проблема е, че е заключен.Телефона е закупуван от UK и е заклучен към T Mobile.Моля някои да ме насочи с каква програма да го разкодирам или по какъв начин може да се разкодира?
    • от Гергана Спасова
      Здравейте. Проблемът ми е следния: Бях излязла от профила си във Фейсбук и когато опитах да вляза отново ми поиска потвърждаване на самоличността. Изпратиха ми 6-цифрен като СМС, който трябваше да въведа. Въведох го и пак не можах да вляза. Просто полето с кода се изчисти и  все едно не съм въвеждала нищо. Поисках нов код, но след това вече не ми изпратиха такъв и така вече 4,5 часа. На някой случвало ли му се е и какво мога да направя, за да вляза в профила си?
      П.С: Пробвах да сменя паролата си- получава се, но отново ми искат код за защита, който всъщност не ми изпращат.

    • от Явор Г.
      Здравейте! Имам нужда от помощ с един код на една програма, която ми е за домашно. Написах кода, но накрая ми дава някаква грешка при две от променливите и не успявам да докарам нещата така че да работи.
      Ето го условието: В масив А се съдържат оценките на n студента от проведен изпит. Да се изведат броя на двойките и на шестиците.
      #include<iostream> #include<stdio.h> using namespace std; void main(){ int i, n, oc[50], BrDv, BrSh; cin >> n; for (i = 1; i <= n; i++){ cin >> oc[i]; } for (i = 1; i <= n; i++){ if (oc[i] == 2) BrDv++; else if (oc[i] == 6) BrSh++; } cout << "broq dvoiki e " << BrDv; cout << "broq shestici e " << BrSh; }  
    • от Явор Г.
      Здравейте! Имам нужда от помощ. Имам кода на една програма, но ми искат и блок-схема към него, а тия блок-схеми са ми като тъмна Индия и ще съм много благодарен ако някой може да ми я направи!
      Ето го и кода:
      #include <iostream> using namespace std; int main() { int n, maxAreaElement; float areaMax = 0; cout<<"Vavedete broq triagalnici: "; cin>>n; int *aSides = new int[n]; int *bSides = new int[n]; for(int i=0;i<n; i++) { cout<<"Vavedete a katetat na triagalnik "<<i+1<<": "; cin>>aSides[i]; cout<<"Vavedete b katetat na triagalnik "<<i+1<<": "; cin>>bSides[i]; float area = ((aSides[i]*bSides[i])/2); if(area>areaMax) { areaMax = area; maxAreaElement = i; } } cout<<"Triagalnik N"<<maxAreaElement+1<<" ima nai-golqm perimetyr."<<endl; return 0; }  
    • от MrAlienBG
      Здравейте, значи проблема ми е използвам написан от мен (PHP основа), и искам да попитам по какъв принцип може да се напише програма или пък Джава скрипт който автоматично да взима кода от сайта и да го поставя в друг в последствие да натиска бутона за проверка и така до безкраен цикъл да взима,поставя,проверява пак и пак и пак и пак докато не бъде спрян, помня преди имаше начини със Джава скрипт със Разширение към браузъра да се активират скриптовете и да извършват тази дейност, Не съм много наясно с джава скрипт затова благодаря предварително с отговорите ви.
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...