-
Подобни теми
-
от MaDCoW
Здравейте, от близо седмица компютърът ми постоянно получава blue screen с най-различни грешки ( Със Windows 7 съм ), някой от тях са: Memory_management, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION имаше и други преди, но не ги помня. Сега съм пуснал Memory Diagnostics да видя какво ще ми излезе.. Ако някой има идея дали може да се оправи, да пише ☺ The file is possible corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum.. Ми излиза сега, дори и не се пуска компютъра, да го засилвам ли през терасата или?!?
-
от miteff
Използвах Nitro_Pro_Ent_11.0.3.173_Portable_Eng_x64 за редакция на pdf файл, но след записване ми дава грешка при печатане - не иска да го печата при отваряне в Adobe Reader. Иначе го печата само от програмата за редакция Nitro Pro. Има ли решение на проблема?
-
от Krasimira Kirova
Здравейте, Колеги,
Имам проблем с инсталацията на PrestaShop 1.6. Пробвах няколко версии на 1.6..., но не успявам. Къде е грешката? Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?
-
от Bbt_sm
Здравейте! Когато се опитвамд а инсталирам Acronis Disk Director Home ми излиза тази грешка и немога да го инсталирам.Знаете ли за какво излиза тази грешка?
IMG_20170707_094312-ilovepdf-compressed (1).pdf
-
от Xshg
Когато го включа ми изписва
Intel undi,pxe-2.1(build 003)
Copyright (c) 1997-2000 intel corporation
This product is covered by one or more of the following patents:us6,570,884,us6,115,776 and us6,327,625
Realtek pcie gbe family controller series v2.61 (01/07/15)
Pxe-e61 : media test failure , check cable
Pxe-mof: exiting pxe rom. No boot device --insert boot disk and press any key
И не ме пуска да вляза в биос
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение