Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

potrebitell

Видео карта - не се вкючва компютъра

Препоръчан отговор


Днес получих видео картата поръчана от емаг - Asus Ati Radeon HD 5450. Деинсталирах драйверите на видеото, сложих картата, включих компютъра и комютъра се вкючва работи си, но няма сигнал. Пищялката не свири изобщо. Къде може да е проблема, във видеото или в компютъра? Благодаря предварително на отзовалите се!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай картата на друг компютър.

Увери се,че хубаво си поставил картата в слота и.

Може и да има някаква несъвместимост между дъното и картата ти.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай картата на друг компютър.

Увери се,че хубаво си поставил картата в слота и.

Може и да има някаква несъвместимост между дъното и картата ти.

 

Поставена е както трябва. Даже 2-3 пъти съм я махам и слагал. Относно тестването на друг компютър - ще потърся. А възможно ли проблема да е във видеото?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,възможно е.

Дъното ви е доста старо,може и да не успява да я захрани.Или пък,ще трябва да се обнови БИОС.Но това ще е вече крайното решение.Нека видим дали картата работи на друг компютър.

 

п.п.За всеки случай,инсталирайте драйверите и,да видим какво ще стане.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,възможно е.

Дъното ви е доста старо,може и да не успява да я захрани.Или пък,ще трябва да се обнови БИОС.Но това ще е вече крайното решение.Нека видим дали картата работи на друг компютър.

 

п.п.За всеки случай,инсталирайте драйверите и,да видим какво ще стане.

 

Най - накрая пробвах видео картата на друг компютър и картата работеше. След като махнахме картата, радиатора беше доста топъл, а работи около 3-4 мин. И да спомена, че драйвърите на видеото не бяха инсталирани. Значи проблема е при мен, но къде?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най - накрая пробвах видео картата на друг компютър и картата работеше. След като махнахме картата, радиатора беше доста топъл, а работи около 3-4 мин. И да спомена, че драйвърите на видеото не бяха инсталирани. Значи проблема е при мен, но къде?

Провери си в биоса коя карта ти е зададена. и задай тази на PCIE. При по-старите дъна съм наблюдавал подобен проблем.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Провери си в биоса коя карта ти е зададена. и задай тази на PCIE. При по-старите дъна съм наблюдавал подобен проблем.

Пробвал съм и това. Беше PCI направих го на PCIE и нямаше разлика.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвал съм и това. Беше PCI направих го на PCIE и нямаше разлика.

Почисти слота с един прегънат лист хартия, и опитай пак. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Почисти слота с един прегънат лист хартия, и опитай пак.

Пак същото.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Други идеи?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...