Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

BG_MartiaL

Йермонах Кирил ще доказва правотата си в съда

Препоръчан отговор


Йермонах Кирил от Троянския манастир не можа да убеди Мартин Карбовски, че не е гей. Той изказа в студиото на "Предаването на Карбовски" неубедителни аргументи, които не доказаха невинността му, а само разгневиха водещия.
 
Карбовски го накара да се закълне на Библията, че не е имал сексуални контакти с мъж, а гостът се съгласи. Той изтъкна, че е платил на Георги 900 лева, за да не издаде тайните на други монаси. По принцип обичал да помага, затова дал тези пари на момчето да изкара шофьорска книжка.
 
Искам да се признае този проблем и да се прочисти църквата. Махни този кръст, ядоса се Карбовски. Никога няма да го махна, ще докажа тезата си в съда, аз казвам истината, пък се закани духовникът. Наистина браво на Карбовски макар че е толкова критикуван се зае за Българската църква.
Какво мислите вие по този въпрос трябва ли този човек или как да се изразя и аз пе*ер*с да служи за българската църква , заслужава ли ? Като се вземе в предвид че всеки човек може да бъде какъвто си иска.Чрез клипа разбираме че в Троянският манастир от 6 монаси , 4-ма за пе*али . Сметката вие си я направете.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ти си нещо много бързо осведомен... минаха повече от 2 месеца,а ти чак сега пишеш...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ти си нещо много бързо осведомен... минаха повече от 2 месеца,а ти чак сега пишеш...

Това че го пиша след 2 месеца проблем ли е ? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

бе те и хетерсексуалните отчета висят в Гепи и секс чатовете, чатят по скайп, че и ходят по платени, и безплатни, жрици на либофта. Имахме таксита в София и момчетата от нощните смени често возеха такива попове.

 

Не разбирам само що тези хора са в църквата а не си седят у тях и да ходят по кафенета и дискотеки като толкова има се живее?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Стара, нова новина, нали темата я има? Не ми се проверява сега дали има друга, че да ги обединявам. Извинявам се на колегите, ако има такава.Само две неща ще кажа:1. В човешката природа е вродена нуждата от секс. Има хора, които не я изпитват, но това се приема от медицината за болестно състояние. Както има и хора, които не изпитват удоволствие от самият акт на сношаване. Лично за мен тези хора, монаси, също имат нужда от тези плътски удоволствия.2. През 2009-та година имах честта и възможността да посетя Атон, минах през редица манастири, българският Зограф и важният за нас, но вече не в наше владение - Хилендар. Минах и през редица гръцки, руски манастири. Там, на Атонският полуостров е запазена същността на монашеството, духа. За съжаление на всички нас ни се стори, че тези монаси са "леко" обърнали резбата.Не казвам, че това е позволено в канона и християнските разбирания. Въобще не искам и да давам отговор дали или в Тронаският манастир или където и да е другаде каква им е сексуалната ориентация. Но нека си припомним проблемите на католическата църква с техните свещеници.А това кой какво иска да доказва в съда го намирам вече за смешно!


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

1. В човешката природа е вродена нуждата от секс.

Освен ако не си самата природа, не знам от каква гледна точка си толкова уверен.А и никой не ги е принуждавал да стават монаси, ако не могат да удържат страстите си.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз гледах клипа преди няколко дни. Дори го гледах два пъти. Направи ми впечатление поведението на Карбовски. Не е нормално водещ от подобен ранк, който води много добре предаванията си, да се да държи по този просташки начин. Дори и да е сигурен, че Кирил е гей. Редно беше да се държи по-добре с него и да го оставя да си довърши приказката. Имах чувството, че само чака да чуе признание "да гей съм".

И изрази като: 

Ще те набия

Махни тоя кръст, нямаш парво да го носиш

Изчезвай, нищожество

И други нямат място по телевизията.

Мисля, че Светия Синод е редно да има последната дума. Не ние или някакви водещи или още по-малко репортери от "Господари на ефира".

Прав беше обаче, че разговора по скайп бе скалъпен от много различни разговори. А всички знаем как от "Господари на ефира" правят монтажите си. С преиначени факти и ако след това гледаш оригиналния запис от монтажа разбираш как търсят под вола теле. Злепоставят всички предавания и водещи.

Преди време усмиваха проф. Вучков. Толкова умен и начетен човек го изкарваха по ниско и от тревата с подигравки и цитати извадени от контекста. Много съм резервиран вече към техните репортажи и цялото им предаване като цяло.

Не ви ли се вижда странно в манастира някави си възрастни монаси и попове или каквито са там, дето едва се движат да правят секс? И то анален с гейове? Мен ми се вижда невъзможно. Има нещо скрито в цялата история и затова всички се чудят какво, защо, как , истина ли е?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А всички знаем как от "Господари на ефира" правят монтажите си. С преиначени факти и ако след това гледаш оригиналния запис от монтажа разбираш как търсят под вола теле.възможно.

Айде бе!След личен "допир" с Господарите на ефира, мога да кажа, че отразиха всичко повече от точно и коректно, повече от достойно!Аз лоша дума за тях нямам, напротив, даже съм им благодарен!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

След личен "допир" с Господарите на ефира, мога да кажа.....

Имаме си агент на "Господари на ефира" във форума? Да не събираш материал за предаването?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тези гей-скандали не са от вчера, трудно биха могли да се изкоренят, църквата е лицемерна в много отношения. Карбовски съм съгласна, че твърде често налага собственото си мнение и разбиране за живота, а все пак за да си обективен не трябва да показваш такова пристрастие, спомням си изказванията му за аборта, доста крайни.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...