Премини към съдържанието
Fr3aK98

Интернет само в Safe Mode

Препоръчан отговор


Здравейте,

след използване на Cloud_av_uninstaller и съответния рестарт не мога да се свържа към безжична връзка. Защитена или не - не става. Стига до Identifying и дотам. Ако пусна под Safe Mode with networking става. Някаква идея?

 

За съжаление не мога да върна системата назад, защото няма точка на възстановяване.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нещо си замацал драйверите - преинсталация. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,

след използване на Cloud_av_uninstaller и съответния рестарт не мога да се свържа към безжична връзка. Защитена или не - не става. Стига до Identifying и дотам. Ако пусна под Safe Mode with networking става. Някаква идея?

 

За съжаление не мога да върна системата назад, защото няма точка на възстановяване.

 

Пробвай да махнеш тази отметка, ако я има :

Публикувано изображение

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С Windows 7 съм. Това има ли го там?

 

Защо не провериш ?


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Питам защото не го намерих. :)

Я провери в дивайс мениджъра да не е зададена опцията за пестене на енергия:

 

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Деинсталирай драйвера и софтуера на безжичната си карта. После след ресторант си почисти регистрите и тогава си инсталирай правилния драйвер.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Деинсталирай драйвера и софтуера на безжичната си карта. После след ресторант си почисти регистрите и тогава си инсталирай правилния драйвер.

Извън темата: Искам да се извиня за няколко предишни поста, а и за бъдещи такива със страни думи, които не на на място в някои постове. Писани през новия ми телефон Сони Експириън Зет и не мога да разбера как да премахна това само редактиране от страна на телефона на моите постове. Тука думата в червено я написах като „рестартиране“, а телефона я написва като ресторант. Снощи в друг пост написах думата рутер, а телефона я смени с ротор. Просто не знам как да се отърва от това нещо, което вместо да помага ми пречи.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извън темата: Искам да се извиня за няколко предишни поста, а и за бъдещи такива със страни думи, които не на на място в някои постове. Писани през новия ми телефон Сони Експириън Зет и не мога да разбера как да премахна това само редактиране от страна на телефона на моите постове. Тука думата в червено я написах като „рестартиране“, а телефона я написва като ресторант. Снощи в друг пост написах думата рутер, а телефона я смени с ротор. Просто не знам как да се отърва от това нещо, което вместо да помага ми пречи.

Влез в настройки >език и въвеждане>клавиатура Xperia в дясно натисни на иконата настройки> настройки за въвеждане на текст>предложения за думи> не искам заменяне на думи или букви. Заменя думите защото са чуждици, не са български думи. Редактирано от VipKokata (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влез в настройки >език и въвеждане>клавиатура Xperia в дясно натисни на иконата настройки> настройки за въвеждане на текст>предложения за думи> не искам заменяне на думи или букви. Заменя думите защото са чуждици, не са български думи.

Няма такова нещо. В настройки -> Език и въвеждане -> Коригиране на правописа - е изключен и въпреки това пак работи!?!

 

п.п. Сега открих нещо друго. В раздела „Език и въвеждане“ се слиза на долу до „Клавиатура и методи на въвеждане“, от там в „Клавиатура Xperia“ в дясно иконата за настройки и се отива в „Настройки за въвеждане на текст“, от там в „Предложения за думи“ и от там се избира „Не искам предложения за думи и думи“. Надявам се вече да нямам проблеми :)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма такова нещо. В настройки -> Език и въвеждане -> Коригиране на правописа - е изключен и въпреки това пак работи!?!

 

п.п. Сега открих нещо друго. В раздела „Език и въвеждане“ се слиза на долу до „Клавиатура и методи на въвеждане“, от там в „Клавиатура Xperia“ в дясно иконата за настройки и се отива в „Настройки за въвеждане на текст“, от там в „Предложения за думи“ и от там се избира „Не искам предложения за думи и думи“. Надявам се вече да нямам проблеми :)

Еее не мога да ти го кажа точно, защото моя WT19I е с Android 4.0.4 а твоя телефон е със 4.3 и настройките са малко по-различни :) 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, разбирам те. Аз се оправих по гореописания начин, и за сега съм доволен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.