Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

elline

Проблем със свързване с отворени мрежи

Препоръчан отговор


Здравейте. Преди няколко дни си купих нов лаптоп Acer Aspire V5- 472. Още при първото включване на wi-fi  видях, че  върху всички отворени безжични мрежи има жълт триъгълник с удивителна. Върху затворениите няма такъв триъгълник. В Device Manager никъде няма жълти питанки, също при проверка ми дава, че са инсталирани най-новите драйвери. Говорих с хората, които ми инсталираха Windows 7, казаха ми, че вероятно не може да се свърже с мрежите, тъй като  са отворени и имат много потребители едновременно. В същото време обаче, редом с новия лаптоп слагам стария, таблета ми, телефона и търся същите мрежи, свързват се безпроблемно, а само с новият- не. С другия нет нямам проблем. Може ли да ми дадете някакъв съвет? Старият ми лаптоп е с операционна система XP, таблета и телефона са ми андроиди, а новият, който не може да се свърже е със седмица. Благодаря ви.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Върху отворените мрежи не може да има жълт триъгълник,а върху иконата за безжичната връзка и то когато опиташ да се свържеш с такава мрежа.Това е признак на две неща.Сгрешени настройки или недостатъчен по сила сигнал.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имате предвид сгрешени настройки при инсталацията на уиндоуса, или трябва нещо да се пипне в настройките на мрежата?Слаб сигнал не вярвам да е причината, защото и в момента пиша от таблета си през отворената мрежа и е доста добра връзката. Старият ми лаптоп също се свързва веднага, а е по-слаб като параметри от новия.Имате предвид сгрешени настройки при инсталацията на уиндоуса, или трябва нещо да се пипне в настройките на мрежата?Слаб сигнал не вярвам да е причината, защото и в момента пиша от таблета си през отворената мрежа и е доста добра връзката. Старият ми лаптоп също се свързва веднага, а е по-слаб като параметри от новия.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...