Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

yHuKaT

Проблем с HDD Seagate Momentus 5400 (SpinPoint M8)

Препоръчан отговор


Здравейте. В понеделник ми докараха лаптоп Lenovo B590 Инсталирах си Windows Ultimate 64 и HDTune Pro 5.00 и видях това предупреждение в Health. Пуснах и Benchmark два пъти притеснява ме и минималната скорост. Снимка1 , Снимка2Ето и данните от AIDA64 за хардаОт това което прочетох в интернет за съжаление намерих само информация на английски препоръчват замяна но се надявам Вие да ми дадете информация за това предупреждение и трябва ли да се притеснявам. В момента всичко върви идеално.По-късно, ще проверя и за лоши сектори тъй като в момента нямам възможност да държа компютъра толкова време включен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

This attribute indicates the number of times recalibration was requested (under the condition that the first attempt was unsuccessful).

Този атрибут показва броя опити за рекалибриране които са били направени (при условие, че първият опит е неуспешен)
Тестовете на диск на който е инсталирана ОС, пуснати по време на работата на самата операционна система не са показателни за състоянието му. Всяко обръщение към дисковата подсистема по време на теста се отразява зле на графиките.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...