Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

diablo123

Драйвери за камера

Препоръчан отговор


Здравейте. Имам PRIVILEG TL-5900. Обаче когото бях на XP камерата си работеше, но когато минах към WIN 7 инсталирам драйверите и нищо. Инсталира ми се една програма, която пише че няма VIDEO HARDWARE. За програма не си спомням, но беше една камерка и първите две или три букви в името на камерата бяха главни. Ако знаете как да проработи моля помогнете.

Благодаря предварително! 

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С тези драйвери не става ли?

Device Manager вижда ли камерата като устройство въобще?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С тези драйвери не става ли?

Device Manager вижда ли камерата като устройство въобще?

Не, вижда я обаче дава внимание. Един път се махна, но пак не работеше.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не, вижда я обаче дава внимание. Един път се махна, но пак не работеше.

Тези драйвери ли си сложил или други? Камерата работи ли на друга машина.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тези драйвери ли си сложил или други? Камерата работи ли на друга машина.

Значи, преди бях на XP, но поради ъпгрейд минах на 7 и реших да си я сложа, като първо инсталирах оригиналните, но нямаше ефект и после тези от сайта, пак безуспешно.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Значи, преди бях на XP, но поради ъпгрейд минах на 7 и реших да си я сложа, като първо инсталирах оригиналните, но нямаше ефект и после тези от сайта, пак безуспешно.

Инсталирани ли са ти драйверите за чипсета, за да се сигурно че USB портовете ти работят

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирани ли са ти драйверите за чипсета, за да се сигурно че USB портовете ти работят

Т.е. за дънното или нещо друго? Би ли обяснил по-подробно или казал как да разбера?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Т.е. за дънното или нещо друго? Би ли обяснил по-подробно или казал как да разбера?

В драйверите за чипсета се съдържа и драйвера за USB портовете. Може поради тази причина камерата да не ти тръгва, но това е само предположение. Тази камера може ли да я пробваш на друг компютър да видим дали въобще работи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В драйверите за чипсета се съдържа и драйвера за USB портовете. Може поради тази причина камерата да не ти тръгва, но това е само предположение. Тази камера може ли да я пробваш на друг компютър да видим дали въобще работи.

Опитвал съм я на лаптоп, но пак със 7 и без ефект.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опитвал съм я на лаптоп, но пак със 7 и без ефект.

Има вероятност камерата да е повредена или просто да не работи с Windows 7.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...