Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Dou4egabana

JavaScript - заря

Препоръчан отговор


Здравейте,

имам сорс код на Javascript който при клик на мишката се образува заря. Дотук добре, но има ли начин да се премахне черния background зад зарята и вместо него да се сложи я снимка, я някой <div>.Също така и един auto-play ако е възможно.

Целта ми е да го използвам за сайт който при зареждането на сайта да се изпълни скрипта за около 5 секунди и да прекрати изпълнението си.

Преглеждах кода дали мога да махна черния background,както и css файла но така и не успях.

Ако някой има желание да удари едно рамо, ще съм много благодарен .

 

// Да предупредя, ако някой реши да го тества да използва Google Chrome, защото Mozillata нещо не успява да смогне и бъгва.

Fireworks-master.zip

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

// Да предупредя, ако някой реши да го тества да използва Google Chrome, защото Mozillata нещо не успява да смогне и бъгва.

 

Искаш да си изгониш потенциалните посетители ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Картинката ти се сменя в html-a. Колкото до това, че не работи в Mozila-a - защо ще го слагаш в такъв случай?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не се сменя от html файла пробвал съм го.Дори да изтриеш папката с css файла пак си остава. А относно за Mozilata силно се надявам да проработи скрипта след време дай боже. Ако пък не php проверка на браузъра ако е Chrome - изпълнение и така.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не се сменя от html файла пробвал съм го.Дори да изтриеш папката с css файла пак си остава. А относно за Mozilata силно се надявам да проработи скрипта след време дай боже. Ако пък не php проверка на браузъра ако е Chrome - изпълнение и така.

При мен работи под Мозила.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Търси следната функция:

rgba(red, green, blue, alpha);// като първите три аргумента приемат стойност от 0 до 255, а последния (прозрачността) от 0.0 до 1.0// Ако alpha = 1, то фонът ще стане прозрачен. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Търси следната функция:

rgba(red, green, blue, alpha);// като първите три аргумента приемат стойност от 0 до 255, а последния (прозрачността) от 0.0 до 1.0// Ако alpha = 1, то фонът ще стане прозрачен. 

 

Пробвах - не става. Щом е станало при теб дай един линк .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...