Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

alg7

проблем с windows XP

Препоръчан отговор


здравейте, може би не е за тук темата, но съм нов . ДВДто ми от една година е доста проблем, първо сря да чете ДВД, ами само ЦДта, по късно спря и да записва, но понеже не ползвам много този компютър го оставих така. Сега освен че не чете, ами и в my компютър я няма иконката му. Иначе при вкарване на диск си свети, чува се, че работи. 

 

Друг проблем е, че при стартиране на windows, ми излиза следното "The ATI control panel failed to initialize because no ATI driver is installed,or ATI driver is not working properly" в Device managera на Display Adapters са с удивителна в жълто кръгче.

 

най много ще ми помогнете, ако някои случано се сети преди време в замунда бях намерил торент с windows xp, които не изискваше запис на CD и boot, ами просто го зареждаш в Деамон толлс и подобните и тръгваше инсталацията. Знам, че  този начин не е много хубав, но ще ми свърши работа

 

благодаря много предварително за всяка една помощ :) 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре дошъл.

ДВД-то си заминава или е заминало вече.Тия устройства отдавна се превърнаха в консуматив.Може да пробваш да го закачиш на някой друг компютър и да видиш там ще изгрее ли.Размърдай малко кабела му също така.

 

Преинсталирай драйверите на видеокартата.

 

За последният въпрос,не мога да кажа нищо,защото е против правилата на форума.Грабвай някоя флашка и инсталирвай от флашка.Вече и това стана обичайна процедура.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За последното търсиш MSDN версия, но с този начин доста работи може да оплескаш. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...